KS-ledere Veidekke Anlegg

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 30 milliarder kroner (2016), og halvparten av de 7 400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeOslo, Hordaland
StedBergen, Oslo / hele landet
Søknadsfrist24.01.2018

Til vår landsomfattende anleggsvirksomhet i Veidekke Entreprenør AS søker vi KS-ledere. Anleggsvirksomheten gjennomfører alle typer større anleggsprosjekter i hele landet herunder vei, bane, fjellanlegg, kraftverk- og industriprosjekter. Vår kjernevirksomhet utøves av ca. 1200 ansatte med en årlig omsetning på ca. 5 mrd. kroner.

Vi har flere eksisterende - og kommende prosjekter foran oss, og til det trenger vi en KS-leder til hovedveien som bygges mellom Os og Bergen og en KS-leder til andre kommende prosjekter.

KS-leder til Bergen

Ny hovedvei (E39) bygges mellom Os og Bergen, og Veidekke har i oppdrag å bygge strekningen mellom Svegatjørn og Rådal. Dette er en av Norges største veikontrakter og inkluderer blant annet 23 km tunnel og 1,1 km dagsone i Endalausmarka. Til denne stillingen ønsker vi gjerne å tilknytte oss deg som bor i Bergen og omegn.

KS-leder til kommende prosjekter

Vi driver prosjekter i størrelsesorden 0,5 – 2 milliarder som medfører behov for egne KS-ledere som jobber tett på driften i prosjektene våre. Stillingen krever mobilitet og pendling siden anleggs-virksomheten har større prosjekter i hele landet.

Om stillingene

Vi søker KS-ledere som skal bidra til å styrke inntjeningen og kvaliteten i våre prosjekter. I dette arbeidet inngår blant annet utarbeidelse og oppdatering av prosjekt- og kvalitetsplan, identifisering av kontraktskrav, relevante lover, forskrifter og standarder og oppfølging av leveranser av FDV og sluttdokumentasjon.

Jobben innebærer også registrering og oppfølging av avvik og oppsett av IT-verktøy for sjekklister, kontroller og registrering. Du vil være ansvarlig for å påse at UE og leverandører har kvalitetssystem i henhold til kontrakt.

Du vil jobbe med oppfølging av forbedringsarbeid innen faget og opplæring av medarbeidere i bruk av prosjekt- og kvalitetsplan. Det er en variert arbeidsdag som består av en god blanding inne- og utearbeid. Du vil være en faglig ressurs og må involvere deg aktivt mot drift for å sikre at vi sammen finner de beste løsningene og leverer i henhold til forventning.

Personlige egenskaper og kvalifikasjoner

Du må være utdannet på master- / bachelornivå eller ha utdannelse fra tilsvarende nivåer innen kvalitetsstyring/-ledelse og ha minimum 5 års arbeidserfaring. Det er en fordel om du har erfaring fra anleggsbransjen, men annen arbeidserfaring innen KS-faget og samtidig interesse for vei og tunnel vil også veie tungt.

Vi ser for oss en person som motiveres av å jobbe i et dynamisk miljø og som er initiativrik og handlekraftig. Du må være strukturert og selvstendig og like å drive prosesser fremover i samarbeid med andre. Du må ha en genuin interesse innenfor KS-faget - både gjennom egen utvikling og ved å utvikle andre. Med et drivende pågangsmot og engasjement vil du kunne få stor tillit hos dine kollegaer – noe som også er en nødvendighet for å oppnå et kvalitetssikkert KS-arbeid.

Vi tilbyr

Om du blir KS-leder i Veidekke blir du en del av et team som både har det gøy på jobben og har høy prestasjonsevne. Vi forstår at sterke fagmiljøer gir nøkkelkompetanse som vi er avhengige av. I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i våre prosjekter. Det er her, ikke bare du, men vi også lærer mest og best – i samspill med alle aktørene som bidrar inn i et prosjekt. Som et tillegg er vi positive til kurs- og kompetanseutvikling både gjennom Veidekkeskolen og i eksterne fagmiljø.

Glimt i øyet og godt humør på arbeidsplassen er viktig. Vi er et stort skandinavisk selskap med store muligheter for deg. Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å eie egen bedrift. I dag eier vi ca 20% av verdiene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Spørsmål om stillingen

Anne Brænna

Kvalitetssjef

Telefon 404 77 045

Søk stilling

Vis flere stillinger: