Vil du være med å bidra til færre trafikkulykker?

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter.

Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region øst
FylkeØstfold
StedMoss
Søknadsfrist24.01.2018

Stilling hos Plan og trafikk Østfold

Statens vegvesen Region øst har ledig en fast stilling og et vikariat i ett år med mulighet for forlengelse innenfor arbeidsområdet trafikksikkerhet ved Vegavdeling Østfold. Arbeidsoppgavene vil være knyttet til arbeidsvarsling og til oppgaver innen trafikkforvaltning.

Stillingen er tilknyttet Seksjon for plan og trafikk. Vegavdeling Østfold dekker 18 kommuner og har sitt hovedkontor i Moss. Avdelingen har i dag en bemanning på 51 medarbeidere fordelt på to seksjoner, Seksjon for plan og trafikk og Driftsseksjonen, og to prosjekt, Utbygging Nedre Glomma og Utbygging Østfold.

Seksjon for plan og trafikk er en operativ enhet og består av 18 medarbeidere som alle er lokalisert ved kontoret i Moss. Seksjonens ansvarsområde er todelt, med hovedfokus på trafikk- og planforvaltning, samt planleggingsoppgaver for mindre investeringsprosjekter. I tillegg har seksjonen et koordinerende ansvar for trafikksikkerhetsarbeidet i fylket og skal ivareta Vegvesenets sektoransvar for miljø og tilrettelegging for kollektivtrafikk, gående og syklende.

Arbeidsoppgaver

  • Arbeidsvarsling (skilting og oppmerking i tilknytning til arbeid langs/på veg)
  • Saksbehandling innen trafikkforvaltning (fartsgrenser, gangfelt, utforming av veganlegg)
  • Strategisk arbeid for å bedre trafikksikkerheten i Østfold
  • Kommunikasjon med både publikum og andre offentlige etater
  • Arrangementer på veg

Det er et godt fagmiljø innen trafikkforvaltning på avdelingen, og vi deltar i ulike regionale fagnettverk for oppdatering og kompetanseutvikling på tvers av enhetene. Du må være villig til å oppdatere deg faglig innen aktuelle arbeidsfelt og delta aktivt i fagmiljøet. I tillegg må du ha gode muntlige og skriftlige framstillingsevner. Du må også regne med noe reisevirksomhet.

Kvalifikasjonskrav

  • Utdanning på universitets- eller høyskolenivå, minimum 3 år
  • Førerkort klasse B

Hvis du har sterk og allsidig praksis eller etterutdanning og/eller gode personlige forutsetninger for stillingen, kan vi se bort fra utdanningskravet.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, ber vi om en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT (www.nokut.no).

Vi ønsker at du

  • Har relevant utdanning innen vegplanlegging eller trafikkteknikk
  • Har erfaring fra flere av arbeidsoppgavene som er nevnt
  • Kan bidra konstruktivt til arbeidsfellesskapet
  • Har evne og vilje til å kunne jobbe selvstendig, men også til å samarbeide og kommunisere med andre, og til å gjennomføre oppgaver innenfor gitte rammer og frister
  • Har godt humør og kan bidra til et trivelig og effektivt arbeidsmiljø

Nyutdannede oppfordres også til å søke.

En god og mangfoldig arbeidsplass

Hos Statens vegvesen skal ingen være alene med et stort ansvar. Vi har ryddige arbeidsforhold med mange goder og rettigheter. Selv om arbeidsmengden kan være stor, legger vi vekt på forutsigbarhet og mulighet for avspasering eller lønnskompensasjon.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Praktisk informasjon

Lønn fastsettes etter nærmere avtale i henhold til etatens lønnspolitikk. Det trekkes to prosent pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse. På tjenestereiser dekkes utgiftene etter bestemmelsene i statens reiseregulativ.

Vi gjør oppmerksom på at søkerlisten kan bli offentliggjort, selv om du har bedt om unntak fra denne, jf.Offl. § 25. Du vil i så fall bli varslet.

Nærmere opplysninger om stillingen får du ved henvendelse til fungerende seksjonsleder Siri Rolland, tlf. 91608753, eller til overingeniør Raymond Larsen, tlf. 95253166.

Søk stilling

Vis flere stillinger: