Tre prosjektlederstillinger - Avdeling for bygg og eiendom

UiT Norges arktiske universitet er et ungt universitet med moderne bygninger for undervisning og forskning. Utviklingen fortsetter med nytt museumsbygg, nyutviklet EISCAT-anlegg for nordlysforskning, nytt bygg for å utdanne fremtidens pedagoger og lærere, og etablering av nytt landanlegg for «K/K Kronprins Haakon» - Norges mest moderne forskningsfartøy, og mye annet. Våre prosjektledere representerer UiT som byggherre og medvirker i hele prosessen fra behovsanalyse til prosjektterminering.

Firma UiT Norges arktiske universitet
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfrist23.01.2018

Vi skal styrke vårt ekspansive arbeidsmiljø og søker deg som vil være med på å utvikle fremtidens bygninger.

I dag forvalter UiT i overkant av 300 000 kvm egen og leid bygningsmasse. I egne bygg gjennomføres både store totalrenoveringsprosjekter og mindre tilpasninger og ombygninger. UiT skal også gjennomføre tilstandsanalyser, utarbeide vedlikeholds- og forvaltningsplaner, noe som kan bli knyttet til en prosjektleder for en periode.

Er du en dyktig «oversetter» fra brukernes behov til tekniske beskrivelser, eller har du kompetanse innen prosjektledelse håper vi at du tar kontakt. Vi søker prosjektledere med bygningsteknisk bakgrunn på bachelornivå eller høyere. Solid og lang realkompetanse i kombinasjon med kurs og etterutdanning kan også vurderes.

Du må ha erfaring fra, - og kunne lede byggfaglige prosesser med fokus på gjennomføringsfasen. Erfaring fra programmering, prosjektering og brukerprosesser vil også bli vektlagt. Prosjektene løses ofte i flerfaglige team hvor du som prosjektleder har ansvar for organisering og koordinering, økonomi og framdrift samt måloppnåelse.

Oppgavene krever gode kommunikasjonsevner på norsk, både muntlig og skriftlig. Samarbeidsevne og personlig egnethet vil bli tillagt vekt. Gode engelskkunnskaper vil også være ønskelig.

Stillingene vil være tilknyttet Prosjektseksjonen ved Avdeling for bygg og eiendom. Arbeidssted er Tromsø. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til: Leder prosjektseksjonen Øistein Hanssen, tlf. 77 64 68 94 / 41 64 19 26, oistein.hanssen@uit.no.

Søknad sendes elektronisk via søknadskjema på denne siden

Lønn etter avtale. Stillingen plasseres i kode 1087 overingeniør eller 1181 senioringeniør avhengig av kvalifikasjoner. Fra bruttolønn trekkes lovfestet pensjonsinnskudd på 2 % til Statens pensjonskasse.

Ved UiT Norges arktiske universitet legger vi vekt på mangfold, og oppfordrer derfor kvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn. Vi ønsker flere kvinner til Prosjektseksjonen og oppfordrer kvinner til å søke.

Universitetet er IA-virksomhet, og legger derfor vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for tilsatte med redusert funksjonsevne.

Personopplysninger som avgis i søknad og CV til stillinger behandles i henhold til personopplysningsloven. I henhold til offentlighetsloven §25, 2. ledd kan søker be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista. Universitetet kan likevel beslutte at navnet på kandidaten skal offentliggjøres. Søker vil i forkant av eventuell offentliggjøring bli varslet.

Vis flere stillinger: