Brendstuen ny partner i Nordic Infra AS

Bjarne Brendstuen, er ansatt som Senior HMS/KS rådgiver, og vil samtidig også gå inn som partner i Nordic Infra AS fra 1. januar 2018.

Brendstuen kommer fra stillingen som HMS -sjef i Implenia Norge AS, hvor han har jobbet siden starten i 2011.

Brendstuen har med over 30 år fra bygg- og anleggsbransjen jobbet med mange store infrastrukturprosjekter i både Norge og Sverige. I de senere årene har han først og fremst jobbet i ulike ledende administrative stillinger, henholdsvis hos Implenia og Betonmast Anlegg.

Brendstuen har også betydelig prosjekterfaring etter å ha jobbet som prosjektleder/anleggsleder for NCC i elleve år og for Skanska i syv år.

Håkon Tjomsland og Petter Moe etablerte rådgivingsselskapet Nordic Infra AS i mars 2017 for å bistå aktører i den norske byggenæringen. Senere har også Anders Flåtteng gått inn som partner og rådgiver innen HR. Nordic Infra har kommet raskt i gang med oppdrag både for private og offentlige kunder, og har ambisjoner om betydelig vekst i årene som kommer.

- Med Brendstuen på laget, vil Nordic Infra styrke posisjonen sin. Særlig etterspurt er Brendstuen sin etter hvert verdifulle kompetanse fra sikkerhetsarbeid i bransjen, men han har også betydelig erfaring fra omstilling, endringskultur og ikke minst prosjektledelse. Til sammen vil Nordic Infra nå kunne tilby rådgivende tjenester innen alle fagområder. Dette er et strategisk viktig grep for Nordic Infra, ikke minst for å kunne møte etterspørselen etter denne type kompetanse hos våre kunder, sier Tjomsland i en pressemelding