Dagfinn Kalheim

Dagfinn Kalheim til Firesafe

Firesafe forbereder seg på økt vekst ved å ansette tidligere administrere direktør i Norsk brannvernforening, Dagfinn Kalheim.

Kalheim tiltrådte 2. januar og går inn som direktør for forretningsutvikling i Firesafe Norge.

Administrerende direktør i Firesafe, Morten Ameln, er glad for å få Kalheim med på laget.

–Dagfinn er en sterk ressurs som blir svært viktig for oss i tiden fremover. Han har lang erfaring fra ulike deler av bransjen, og kan dermed bidra til å styrke synergiene mellom de ulike forretningsområdene våre. Det blir viktig i en tid med stor vekst, sier Ameln.

Kalheim går inn i stillingen som direktør for forretningsutvikling i Firesafe Norge. Han kommer fra stillingen som sjef for forretningsutvikling i DBI Norge (Dansk brann- og sikringsteknisk institutt). Før dette var han administrerende direktør i Norsk brannvernforening i 13 år og ni år som daglig leder i Kontroll & Rådgivning AS. Kalheim var også ansatt i Firesafe fra 1995 til 1999. Den gang som avdelingsleder i Bergen og leder av Firesafe Service AS.

–Det er hyggelig å være tilbake på gamle trakter, selv om det er et annet Firesafe i dag enn da jeg jobbet her for 17 år siden. Jeg gleder meg til å ta del i den spennende reisen selskapet har begynt på, sier Kalheim.

Som direktør for forretningsutvikling skal Kalheim jobbe for å øke synergieffektene mellom de ulike forretningsområdene, samt bistå selskapet med sin kompetanse der det er nødvendig. I tillegg skal han, blant annet utforske muligheten for økt kursvirksomhet for Firesafe samt styrke satsningen på Smartscan-systemet.

–Jeg håper jeg kan bruke min erfaring, mitt kontaktnett og kompetanse til å bistå mine kollegaer. Jeg ser frem til å ta fatt på mine nye arbeidsoppgaver, avslutter Kalheim.