Statsminister Erna Solberg under den muntlige spørretimen på Stortinget onsdag. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Ny Solberg-regjering blir tema i SANDS’ samferdselsseminar

SANDS (Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange DA) inviterer til et faglig seminar om samferdsel og infrastruktur ved inngangen til det nye året.

Det skriver advokatfirmaet i en pressemelding tirsdag.

Stortingsrepresentant og første nestleder i Samferdselskomiteen på Stortinget, Morten Stordalen (Frp), innleder seminaret tirsdag 23. januar i Oslo. Tidligere stortingsrepresentant og rådgiver hos SANDS, Sveinung Rotevatn (V) og Tor Mikkel Wara, partner og rådgiver i First House, vil også dele sine betraktninger.

– Hva vil vi se av regjeringsplattformen som skal utvikles for Solberg II regjeringen? Hva skjer om når Venstre nå trolig går inn i regjeringen? Her er det mye spennende å bli oppdatert på for alle som er opptatt av store samferdsels- og infrastrukturprosjekter, uttaler Geir Frøholm, leder for infrastruktur i SANDS, i pressemeldingen.

– På seminaret vil SANDS fokusere på å forstå det vi kan forvente av utvikling innen det politiske landskapet fremover. Her vil fokus være å forstå det som er viktig for de norske og internasjonale aktørene som satser og som vil konkurrere om store infrastrukturkontrakter innen samferdselssektoren. Gjennom seminaret er målet å bidra til å gjøre aktørene bedre forberedt på de kommende anbudskonkurransene, sier senioradvokat og ansvarlig for arrangementet i SANDS, Morten Tveten.

– Vi vet at satsing på vei, jernbane, flyplasser og infrastruktur står i fokus for regjeringen Solberg II. Regjeringens prioriteringer og tenkning innen samferdsel vil bli presentert av Morten Stordalen, stortingsrepresentant for Fremskrittspartiet og første nestleder i Samferdselskomitéen på Stortinget, fortsetter Tveten i pressemeldingen.

Les mer omSANDS-seminaret her.