Elnett Øst tar kontroll i Innlandet Elektro

Elnett Øst AS har kjøpt 51 prosent av A-aksjene i Innlandet Elektro AS, og Gjermundshaug Gruppen fortsetter sitt betydelige eierskap i selskapet med 49 prosent av A-aksjene.

Innlandet Elektro AS jobber primært med lys -og elektroinstallasjoner rettet mot anleggsmarkedet innenfor samferdsel og infrastruktur.
Overtagelsen er et ledd i Elnett Øst AS sin strategi om å styrke sin satsning i dette segmentet. Innlandet Elektro er inne i spennende prosesser med tanke på veibelysning på Østlandet, noe som gjør utsiktene fremover svært spennende for selskapet, skriver de i en felles pressemelding.

Det at eierskapet kommer både fra elektrobransjen og anleggsbransjen er med å løfte selskapet både markeds- og kapasitetsmessig.
Innlandet Elektro AS vil inngå som et datterselskap av Elnett Øst AS og videreføres som en selvstendig enhet og med samme ledelse som i dag.
Elnett Øst grupperingen vil nå med sine 18 selskaper ha over 400 ansatte med  hovedkontor på Hamar og virksomheter i Oppland, Hedmark, Akershus og Østfold.