Implenia søker tunnelarbeidere til avdeling vann og frost

Implenia har ca. 700 medarbeidere i Skandinavia. Selskapet kan vise til mange års erfaring og ekspertise innen komplekse infrastrukturprosjekter i både Norge og Sverige. I disse markedene tilbyr Implenia tjenester innen vei- og grunnarbeid, vann og avløp, betongkonstruksjoner, bruer, tunneler og bergrom, vann- og frostsikring, fjellsikring, miljøtjenester – rivning, sanering og forurenset grunn.

Implenias skandinaviske forretningsenhet har hovedkontor på Lysaker i Oslo. Enheten har også kontorer i Bergen, Ålesund, Orkdal, Stjørdal, Brønnøysund, Gøteborg og Stockholm. Implenia Skandinavia omfatter selskapene Implenia Norge AS og Implenia Sverige AB, samt datterselskapene Implenia Miljø AS, Norbridge AS og Midtnorsk Betongsprøyting AS.

Implenia Skandinavia er en del av konsernet Implenia Group, som er den ledende leverandøren av bygg- og anleggstjenester i Sveits. Konsernet har også en sterk posisjon i det tyske, østerrikske og skandinaviske infrastrukturmarkedet. Implenia ble etablert i 2006, men kan se tilbake på rundt 150 år med konstruksjonshistorie. Selskapet fokuserer på en bærekraftig balanse mellom finansiell suksess og samfunnsansvar.

Konsernet, som har hovedkontor i Dietlikon nær Zürich, har mer enn 8 000 medarbeidere i Europa og omsatte for ca. 3,3 milliarder sveitserfrancs i 2015 (28,5 milliarder kroner). Selskapet er notert på børsen i Zürich (SIX Swiss Exchange - IMPN, CH0023868554).

For mer informasjon se www.implenia.no. Følg Implenia i Skandinavia på LinkedIn.

FirmaImplenia Norge
FylkeHele landet
Søknadsfrist30.01.2018

Implenia Norge er i sterk vekst, og med stadige nye og spennende prosjekter søker vi nå etter inntil 5-6 fagarbeidere til vann & frostsikringsarbeider i våre tunnelprosjekter i Norge.

Implenia Norge utfører alle typer vann & frostsikringsløsninger.

Fagarbeidere tunnel, avdeling vann og frost

Faglige kvalifikasjoner og bakgrunn:

  • Fortrinnsvis noe erfaring med tunnelarbeid, men også ønskelig med erfaring fra vann & frostsikringsarbeider i tunneler.
  • Engasjert, fleksibel og pliktoppfyllende
  • Fortrinnsvis har du relevante sertifikater og kurs for å utføre arbeider i tunnel. Det legges også vekt på om søkere har førerkort klasse C
  • Erfaring fra anleggsprosjekter
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Vi tilbyr :

  • Konkurransedyktige betingelser.
  • Personlige og faglige utviklingsmuligheter.
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger.
  • Godt arbeidsmiljø med gode medarbeidere.
  • Være med på et vinnerlag med bra bedriftskultur

Stillingen vil innbære reising og turnusarbeid ute på prosjekter i Norge.

Kontaktpersoner

Kari Marie Johansen

HR leder, tunnel

kari.johansen@implenia.com

+47 982 10 897

Jan Eivind Folkedal

Prosjektsjef avdeling vann og frost

jan.eivind.folkedal@implenia.com

+47 917 49 246

Søk stilling

Vis flere stillinger: