BIM-tekniker til prosjekt av nasjonal betydning

Nordic — Office of Architecture er et av Norges største arkitektfirmaer med kontorer i Oslo, København og London. En bred portefølje av prosjekter og over 140 ansatte fra mer enn 20 forskjellige nasjonaliteter gjør Nordic til et spennende sted å jobbe.

FirmaNordic - Office of Architecture
FylkeNordland
StedEvenes
Søknadsfrist17.01.2018

Vil du jobbe med et prosjekt av nasjonal betydning? Vi søker en erfaren BIM-tekniker til prosjektet Evenes Kampflybase. Søkere må være Norske statsborgere, være faglig sterke og ha solid kompetanse i Revit og BIM-prosjektering.

Prosjektet

En komplett militærbase med alt fra flyhangarer til idrettsanlegg og hotell.

Informasjon fra Forsvarsbygg.no: I henhold til stortingsvedtaket fra 2012, skal det etableres en fremskutt operasjonsbase for kampfly på Evenes. Basen vil få fasiliteter til å kunne støtte operasjoner av en rekke fly samtidig, og det skal bygges tilstedevaktbygg, administrasjonsbygg og øvrig nødvendig infrastruktur. Evenes skal være i stand til å støtte operasjoner, øvingsaktivitet og QRA-deployeringer med F-35.

Stillingen

BIM-tekniker deltar i prosjektteam med modellering, oppsett og teknisk vedlikehold av fag- / samhandlingsmodeller. Produserer detaljer, eksporter, script og lignende.

Kvalifikasjonskrav BIM-tekniker

  • Bygningskonstruktør/-tekniker med solid modelleringserfaring i Revit
  • Håndtering av tverrfaglige sammenstillingsmodeller i Solibri/Navisworks
  • Teknisk ekspertkompetanse på prosjekteringsverktøy
  • Fagskoleutdannelse, bransjeerfaring med modellering i entreprenør-/ingeniør- eller arkitektbedrift.
  • Norsk statsborgerskap

Vi tilbyr et godt lønnsnivå, gode pensjons- og personalforsikringer, sosiale goder som avis, tilskudd til trening, firmaleilighet på fjellet—i tillegg til et spennende arbeidsfellesskap.

Send søknad med CV til:

Henriette Habberstad Sterud: hhs@nordicarch.com

Merk søknaden: «Søknad BIM-tekniker Evenes»

Søknadsfrist: 17. Januar 2017

Vis flere stillinger: