Lagleder, Montør og Fibertekniker

Fibber er et entreprenørselskap som siden 2016 har levert spesialiserte tjenester av høy kvalitet til teleoperatører og totalentreprenører med virksomhet på østlandsområdet. Våre hovedsatsningsområder er planlegging, prosjektering og utbygging av fibernett i borettslag samt leveranser av bedriftslinjer i de nasjonale teleoperatørenes nettverk.
Fibber et stort nok til å kunne påta seg rammeavtaler og langvarige kontrakter, og lite nok til å være en fleksibel og pålitelig partner for sine kunder. Selskapskulturen preges av yrkesstolthet, team-arbeid og "can-do" holdning, og selskapet kjennetegnes av dyktige og engasjerte montører som gjennom sine ferdigheter og holdninger skaper merverdi for oppdragsgivere og sluttkunder. Fornøyde kunder gjør at Fibber vokser raskt og nå leter etter flinke og engasjerte lagledere og montører som ønsker å være med på å utvikle selskapet videre.
Selskapets kontorer ligger sentralt plassert på Ulven i Oslo.

FirmaImpact for Fibber
FylkeOslo
Søknadsfrist31.01.2018

Stilling 1: Lagleder

Til stillingen ser vi etter løsningsorienterte, ansvarsbevisste og initiativrike fagpersoner som skal lede sitt lag i de oppdrag laget får til utførelse. Lagledere i Fibber er strukturerte personer med evne til å planlegge daglige gjøremål for laget, samt sikre en mest mulig kostnadseffektiv gjennomføring av prosjekter. Lagleder er ansvarlig for å sette seg inn i oppdragenes omfang og har ansvaret for at utførelsen av utbyggingen samsvarer med de beskrivelser og løsningsvalg som ligger til grunn for prosjektet. Lagleder leder utførelsen av byggeprosjekter og rapporterer løpende på forhold som har betydning for oppdragenes og lagets daglige produksjon. Lagledere i Fibber er hands-on og benytter hoveddelen av sin arbeidstid på installasjonsarbeid sammen med montør.

Faktorer som legges til grunn for vurdering av kandidater:

Praksis, utdanning og praktiske ferdigheter: Telekommunikasjonsmontørfaget og arbeidsledelse.

Vektlagte personlige egenskaper: Leder- og samarbeidsevner, pålitelighet, løsningsorientert, stor arbeidskapasitet, initiativ, ansvarsfølelse.

Språk: Norsk

Førerkort: Klasse B

Stilling 2: Montør

Til denne stillingen ser vi etter kandidater som er effektive, ansvarsbevisste og initiativrike håndverkere som skal bistå sin lagleder med utførelsen av lagets oppdrag. Stillingen krever en pålitelig person med evne til presis og effektiv utførelse av daglige gjøremål for laget. Montør har ansvar for å sette seg inn i regler, rutiner og metodikk for utførelse av sine arbeidsoppgaver, samt utføre arbeid i samsvarer med dette.

Fibber har utviklet et kurs- og opplæringsprogram for å gi motiverte personer uten fagbrev mulighet til å utvikle seg innenfor et område i raskt vekst og utvikling.

Faktorer som legges til grunn for vurdering av kandidat:

Praksis, utdanning og ferdigheter: Relevant erfaring. Praktisk og teknisk anlagt.

Vektlagte personlige egenskaper: Samarbeidsevner, pålitelighet, stor arbeidskapasitet, initiativ, teknisk innsikt og evne til selvstendig arbeid.

Språk: Norsk

Førerkort: Klasse B

Stilling 3: Fibertekniker

Til stillingen ser vi etter løsningsorienterte, ansvarsbevisste og initiativrike fagpersoner som i stor grad skal arbeide selvstendig med oppdrag forbundet med etablering av fiberlinjer fra node frem til sluttbruker.

Fiberteknikere i Fibber er strukturerte personer med evne til å planlegge daglige gjøremål, inneha høy grad av nøyaktighet i sitt arbeid, se løsninger, følge gitte frister, samt sikre en mest mulig kostnadseffektiv gjennomføring av oppdragene. Fibertekniker er ansvarlig for å sette seg inn i oppdragenes omfang og har ansvaret for at utførelsen samsvarer med de beskrivelser og løsningsvalg som ligger til grunn. Fibertekniker rapporterer løpende på forhold som har betydning for oppdragenes produksjon.

Faktorer som legges til grunn for vurdering av kandidater:

Praksis, utdanning og praktiske ferdigheter: Telekommunikasjonsmontørfaget med fokus på fiberteknisk arbeid.

Vektlagte personlige egenskaper: Selvstendighet, løsningsorientert, pålitelighet, strukturert, nøyaktighet, initiativ, ansvarsfølelse.

Språk: Norsk

Førerkort: Klasse B

Kontaktperson:

Finn Klepsvik
Senior Rekrutteringskonsulent
fk@impact.no
+4790799975

Søk her

Vis flere stillinger: