Salgs- og markedsdirektør

Hey’di er en norsk byggevareprodusent som startet sin virksomhet i 1968. Gjennom kontinuerlig produktutvikling har selskapet i dag et sortiment som omfatter sementbasert dekorpuss, sparkel- og avrettingsmasser, flislim og fugemasser, membransystemer, støpemasser og spesialprodukter til bygg og anlegg. Hey’di er en ledende leverandør til byggebransjen innen sitt segment, og forretningskonseptet er å utvikle, produsere og levere med fokus på kvalitet og kundeservice i alle ledd. Selskapet har moderne laboratorium for utvikling av nye produkter og videreutvikling av eksisterende produkter, og tilbyr kundene teoretisk og praktisk opplæring gjennom Hey’di–skolen. Vi selger våre produkter hovedsakelig gjennom de landsdekkende byggevarekjedene.

Virksomheten har 55 ansatte i Norge og 6 i Sverige, og har produksjon, lager og kontor på Ausenfjellet på Frogner i Sørum.

Les mer på www.heydi.no

FirmaHey´di
FylkeAkershus
StedFrogner i Sørum
Søknadsfrist21.01.2018

Profesjonalisere salg og videreutvikle forretningskonsepter

Som vår Salgs- og markedsdirektør får du ansvaret for å ta ut vårt nåværende og fremtidige forretningspotensial. På kort sikt blir din viktigste oppgave å øke profesjonaliseringen av både vår sentrale og vår landsdekkende salgsorganisasjon. Dels vil du gjøre dette ved å lede og motivere andre, og dels ved selv å være en sentral deltager i forhandlinger med våre viktige kunder. Parallelt vil du lede arbeidet med å videreutvikle våre eksisterende kommunikasjonsplattformer i en mer moderne og salgsfremmende retning. Dernest vil du arbeide med å innrette selskapets forretningsvirksomhet mot morgendagens strategiske rammebetingelser. Du vil inngå i selskapets ledergruppe og rapportere til daglig leder.

Vi ser etter deg som har et strategisk blikk, samtidig som du er utpreget operativ av legning. Du har relevant høyere utdanning, dokumenterte resultater fra forhandlinger og salg. Det er en fordel med erfaring fra salg til byggevarekjeder, men andre bransjekjeder kan være like aktuelle. Av personlige egenskaper legger vi vekt på at du er god på gjennomføring, forhandlinger og samarbeid. Du er jordnær, praktisk og liker å være selskapets ansikt utad.

Vi tilbyr rett person en nøkkelrolle der du vil sette synlige spor i en organisasjon hvor du vil få stor innflytelse på fremtiden. Du får lede og videreutvikle en god salgsorganisasjon med kvalitetsprodukter og en etablert kundeportefølje med stort potensial.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Harald Hjertø, tlf. 975 59 023. Du kan vise interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, og senest innen 21. januar. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: