Sandefjord søker ny avdelingssjef

Bravida er en ledende leverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester. Vi tilbyr spesialkompetanse innen teknikkområdene elektro, rør og ventilasjon. På disse teknikkområdene kan vi ta ansvar for hele installasjonsprosessen, fra design og prosjektering til installasjon og service. Bravida tilbyr også tjenester innenfor spesialområder som sikkerhet, sprinkleranlegg, kjøling, elkraft og teknisk bygningsdrift.

Vi kombinerer det store selskapets ressurser med den lokale bedriftens fleksibilitet og nærvær. I Norge har Bravida over 60 avdelinger og over 3000 ansatte. Les mer om oss på våre hjemmesider www.bravida.no.

FirmaBravida
FylkeVestfold
StedSkolmar
Søknadsfrist18.01.2018

Da vår erfarne Avdelingssjef grunnet lang reisevei har takket ja til nye utfordringer i sitt nærområde, søker vi etter en ny offensiv og ambisiøs Avdelingssjef, til vår samlokaliserte avdeling for Sandefjord/Larvik.

Avdelingen er en av Bravidas 13 avdelinger i Region Øst med ca. 65 medarbeidere og en årlig omsetning på ca. 100 mill. Avdelingen håndterer i dag bedrifts- og offentlige kunder innenfor fagfeltene Elektro og Fire & Security. Avdelingen var frem til våren 2017, lokalisert både i Sandefjord og Larvik, men er nå samlokalisert i hensiktsmessige lokaler på Skolmar. Historisk sett så har det vært en 60/40 fordeling mellom Service og Prosjekt, men dette vil endre seg fremover. Ikke for at Service nedprioriteres, tvert imot, men mer for at avdelingen har gjort en solid jobb med å utvikle seg på prosjekter.

Ved starten av 2018 har avdelingen en ordrereserve på 200 millioner med store prosjekter som Jotun fabrikker (nytt administrasjonsbygg) og nye Tønsberg Sykehus. Begge disse er samarbeidsprosjekter med nærliggende Bravida avdelinger og hvor forventningene i egen organisasjon er store. Dette er noe hele avdelingen virkelig ser frem til å jobbe målrettet med.

Arbeidsoppgaver

Som Avdelingssjef sitter du med totalansvaret, og vil ha en sentral rolle i hvordan avdelingen utvikler seg både operativt og strategisk. Dette innebærer, en hensiktsmessig organisasjonsstruktur opp mot forretningsmessige mål, videreutvikle dagens medarbeidere og sørge for at nye medarbeidere raskt blir viktige ressurser i avdelingen.

Gjennom ditt tydelige og samlende lederskap, din entusiasme og forretningsforståelse blir du en viktig frontfigur og bidragsyter på reisen mot å bli kundenes prefererte valg, og den mest attraktive arbeidsgiveren i bransjen.

Stillingen medfører relasjonsbygging, oppfølging og salg, både mot eksisterende kundemasse og ikke minst nye kunder.

Ønsket bakgrunn

  • Du har en bra kombinasjon av høyere teknisk-/merkantil utdannelse, har solid bransje- og ledererfaring, med gode resultater å vise til.
  • Du ser nye forretningsmuligheter, har opparbeidet gode kunderelasjoner/nettverk i bransjen og kanskje har du også lokal tilhørighet.
  • Stillingen krever god økonomiforståelse, god skriftlig og muntlig fremstillingsevne og du må være komfortabel med å bruke ulike dataverktøy.
  • Det er ingen ulempe om du har god prosjekterfaring og erfaring innenfor kontraktsrett. Også fordelaktig om du har installatørgodkjenning.

Personlige egenskaper

  • Du er selvgående og evner å gjennomføre.
  • Du ser viktigheten av velfungerende team.
  • Du er opptatt av å skape gode resultater og du liker å møte kunder.
  • Du kommuniserer bra på alle nivåer.
  • Du er målbevisst og strukturert.

Å jobbe i Bravida betyr

  • Gode muligheter for faglig og personlig videreutvikling.
  • En stilling i et solid selskap med høyt kvalifiserte medarbeidere.
  • Et sosialt og uformelt arbeidsmiljø med flere fellesaktiviteter.
  • Konkurransedyktige betingelser.

Spørsmål om stillingen

Hallgeir Bakken

Senior Advisor, Dfind 

Telefon 905 51 202

Søk stilling

Vis flere stillinger: