Kommunikasjonsrådgiver

Våre 3200 ansatte er svært forskjellige, men har alle én ting felles: De er nysgjerrige. De elsker gode løsninger og vanskelige utfordringer. I AF Gruppen dyrker vi nysgjerrigheten. For vi vet at de som stiller nye spørsmål som regel finner nye svar.

FirmaAF Gruppen
FylkeOslo
Søknadsfrist22.01.2018

AF Gruppen er i en svært positiv utvikling med store ambisjoner for fremtiden. I en sentral konsernrolle trenger vi en dyktig fagperson innen kommunikasjon/PR. Ditt hovedfokus vil være å finne og fortelle de gode AF-historiene, formidle de i relevante kanaler og gjennomføre ulike kommunikasjonskampanjer. Du vil jobbe tett med HR for å styrke konsernets posisjon og omdømme som en attraktiv arbeidsplass.

Vi ser gjerne at du har en akademisk sterk bakgrunn og noen års relevant erfaring, gjerne fra kommunikasjonsbyrå. Du setter deg raskt inn i komplekse saker, ser gode vinklinger, formulerer tydelige budskap og har en god penn. Du har oversikt over medietrender og inngående erfaring med sosiale medier og digital kommunikasjon.

Du kjennetegnes av å ha stor arbeidskapasitet, er nysgjerrig, kontaktskapende og ikke minst trives i et hektisk arbeidsmiljø.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanse- og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF tilbys du medeierskap i bedriften gjennom aksje- og opsjonsprogram.

Søk stilling

Spørsmål om stillingen

Sif Løvdal

Rekrutteringsansvarlig

Konsern

+47 45786585

Wibecke Brusdal

Kommunikasjonsdirektør

Konsern kommunikasjon

+47 930 93 150

Vis flere stillinger: