Salgssjef - byggkjemikalier

Normet er et globalt finsk teknologiselskap som er markedsleder inn utvikling, produksjon og salg av maskiner og materialer til gruve- og tunnelindustri. Målet er å bidra med kontinuerlig forbedring av underjordisk industri gjennom fokus på økt sikkerhet, produktivitet og bærekraft. Normet har egne selskaper i 28 land på 5 kontinenter og 800 medarbeidere. Normet er i sterk vekst, og i 2016 var omsetningen i konsernet på mer enn 200 millioner Euro. Normet tilbyr fullt produktspekter og komplette løsninger innen byggkjemikalier for gruve- og tunnelindustrien. I 2013 startet Normet opp i Norge, og er allerede blitt en betydelig aktør i bransjen. Normet tilbyr anleggsmaskiner og service, byggkjemikalier, bolter og utstyr. Selskapet har også teknisk kundesupport og en nyetablert fabrikk for produksjon av byggkjemikalier, hovedsakelig akselerator til sprøytebetong. Det norske kontoret er på Skarnes.

Les mer om selskapet på www.normet.com

FirmaNormet Norway
FylkeHedmark
StedSkarnes
Søknadsfrist10.01.2018

Vi søker en strategisk og gjennomføringsdyktig person til vår norske salgsorganisasjon. Vi ser store muligheter i det norske markedet fremover, og søker en salgssjef med evne til å forstå markedsmekanismer og salgsdrivere i et definert marked og å utnytte denne kunnskapen til å ta betydelige markedsandeler. Du vil få støtte av vår skandinaviske organisasjon, samtidig som du vil få stor frihet til å tilpasse konsernstrategiene til det norske markedet. Målet er å øke vårt salg gjennom beslutningstagere i større prosjekter. Salgssjef rapporterer til Daglig leder.

Den vi søker er utpreget vekstfokusert og kan vise til gode salgsresultater gjennom flere års salgsarbeid. Erfaring fra salg mot anleggsbransjen er ønskelig. Kjennskap til tunnelindustri er en fordel, men kandidater med teknisk innsikt og genuin interesse for teknologi er også velkomne til å melde interesse. Av personlige egenskaper legger vi vekt på evnen til å bygge og videreutvikle relasjoner og kombinere strategiske målsetninger med systematisk salgsarbeid.

Vi tilbyr en svært selvstendig rolle hvor du vil videreutvikle vår markedsposisjon med miljøbaserte kvalitetsløsninger og en etablert kunde- og produktportefølje. Rett person kan i denne rollen oppnå resultater som vil være retningsgivende for videre karriere.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Petter Haakonsen, tlf. 975 59 019. Du kan vise interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, og senest innen 10. januar. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: