Tømrere, forskalingssnekkere og murere - Follo/Østfold

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 30,1 milliarder kroner (2016), og halvparten av de 7 400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.
«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Veidekke Entreprenør AS, Region Øst omsetter for ca. 5 mrd (2016) og verdsetter godt humør og arbeidsmiljø med stort fokus på involvering i alle ledd. Vi har distriktskontorer i Oslo, Indre Østland, Seby AS, Follo/Østfold og Halden.

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeAkershus, Østfold
StedFollo, Østfold
Søknadsfrist20.01.2018

Vi har flere store spennende prosjekter på gang i Follo/Østfold og nå ser etter deg med fagbrev og noen års erfaring fra bransjen. Vi kan tilby et involverende fagmiljø hvor HMS, planlegging og god drift står i sentrum. Du får gode muligheter for faglig og personlig utvikling, og et godt arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer.

Arbeidsoppgaver

Vi har som satsningsområde å bruke egne håndverkere. Våre kjernefag er betong, tømmer og mur og vi ser etter dyktige forskalingssnekkere, tømrere og murere. Ut ifra dine kvalifikasjoner, vil du bli ansatt som tømrer, forskalingssnekker eller murer. Hos oss jobber håndverkerne i både små og store lag.

Kvalifikasjoner

Vi ønsker deg som har fagbrev eller relevant erfaring innenfor fagene tømmer, forskaling eller mur.

Du må kunne kommunisere på et skandinavisk språk.

Profil

Du må være en person som er selvstendig men også liker å samarbeide med andre. i tillegg må du har fokus på HMS, kvalitet og økonomi. Er du/dere et lag passer også dette perfekt for oss.

Vi tilbyr:

  • Et inspirerende og godt arbeidsmiljø
  • Arbeidsoppgaver med ulik vanskelighetsgrad
  • Konkurransedyktige lønns- og pensjonsbetingelser
  • Medeierskap i bedriften i form av aksjeprogram
  • Digitale byggeplasser

Spørsmål om jobben?

Inger-Marit Tveten

91794133

inger-marit.tveten@veidekke.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: