Landskapsarkitekt

Norconsult AS er med sine 3200 ansatte Norges største flerfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, miljø, olje og gass, samferdsel, samfunnsplanlegging, sikkerhet og vann og avløp. Selskapet som er eid av de ansatte har hovedkontor i Sandvika og mer enn 80 andre kontorer i Norge og utlandet.

FirmaNorconsult
FylkeMøre og Romsdal
StedÅlesund
Søknadsfrist01.02.2018

NORCONSULT I ÅLESUND SØKER FLERE LANDSKAPSARKITEKTER

Ønsker du å jobbe med design, landskapsforming, byplanlegging, mobilitet og urbanisme i alle faser fra konsept- til byggefase? Vi søker nyutdannede og erfarne medarbeidere til Norconsults kontor i Ålesund.

Vår avdeling i Ålesund har blitt bygd opp i løpet av de siste to årene. I den prosessen har landskapsarkitektene fått være med å påvirke hvilke oppgaver vi skal jobbe med og hvem som skal ansettes. Vi har dermed blitt en faggruppe med fire erfarne og kreative landskapsarkitekter og dette gjør oss til regionens sterkeste fagmiljø innen landskapsarkitektur. Vi søker dyktige og omgjengelige landskapsarkitekter. Stor oppdragsmengde og ønske om videre utvikling gjør at vi gjerne blir flere.

Arbeidsoppgaver

Du vil jobbe med design, landskapsforming, byplanlegging, mobilitet og urbanisme i alle faser fra konsept- til byggefase. Din rolle vil variere mellom oppdragsleder, fagansvarlig og medarbeider. Vi jobber tverrfaglig når vi kan, og har tilgang til en stor faglig bredde blant konsernets 3200 ansatte.

Om oss

Vi jobber med sentrumsplanlegging i byer og tettsteder, parker, byrom, skoler og barnehager. Sjøfronten i Molde har vært et av de største oppdragene til nå og vi gleder oss til byggingen av dette begynner i 2018.

Vi jobber i en tverrfaglig avdeling med 14 medarbeidere som utenom landskapsarkitektur arbeider med veg- og arealplanlegging, vann/avløp, analyse, utredning og samfunnsøkonomi. Kontoret har tre andre avdelinger i Ålesund. Sammen løser vi de vanskeligste oppgavene! https://www.youtube.com/watch?v=5s6bRJn9gqU

Dine kvalifikasjoner

  • Utdannelse med mastergrad i landskapsarkitektur
  • Kreativ og løsningsfokusert
  • God formuleringsevne norsk muntlig og skriftlig
  • Gode datakunnskaper
  • Personlighet, verdier og evne til å ta initiativ er viktig. Vi setter arbeidsmiljøet i faggruppa høyt.

Søknad og spørsmål

Har du spørsmål til oss, kontakt gjerne avdelingsleder for Infrastruktur, landskap og arealplan i Ålesund, Sindre Blindheim, 95 74 33 11, sindre.blindheim@norconsult.com. Søknad med CV, vitnemål og attester kan sendes elektronisk pr e-post.

Send søknad

Vis flere stillinger: