Nyutdannet sivilingeniør/ingeniør 2018 - Vann og Avløp Stavanger

COWI AS er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap med om lag 1100 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. Forretningsområdene er delt inn i bygninger, miljø og samfunn, samferdsel og vann. Vårt mål er å se helheten og sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt. COWI AS er en del av COWI gruppen, som med ca 6300 medarbeidere internasjonalt gir tilgang til verdifull kompetanse og kapasitet.

FirmaCOWI
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist31.03.2018

Er du nyutdannet ingeniør i 2018? Vil du raskt få brukt fagkompetansen din i noen av Norges mest komplekse og utfordrende prosjekter?

Vi søker alltid etter smartere løsninger på samfunnets utfordringer. Derfor er vi avhengig av kunnskapsrike medarbeidere som utfordrer oss med nye ideer, perspektiver og kunnskap.

COWI er nå på jakt etter deg som er nysgjerrig, engasjert og ønsker å bidra til samfunnsnyttige løsninger. Du synes ikke ordet digitalisering virker skremmende og tenker at moderne teknologi vil skape nye, smartere og mer bærekraftige løsninger i vår bransje. Du elsker formler, matematikk og å grave deg ned i komplekse, faglige problemstillinger. Du synes det er spennende å jobbe sammen med andre og har lyst til å bidra til vårt rause og inkluderende arbeidsmiljø. Du dyrker dine interesser både på jobb og på fritiden. Du er opptatt av å forstå kundens perspektiver, og ser det som en mulighet til å finne de gode helhetlige og tekniske løsningene. Kjenner du deg igjen i en del av dette? Da har vi lyst til å høre fra deg!

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
  • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Dine arbeidsoppgaver:
Din primære arbeidsoppgave vil være VA-teknisk prosjektering. Du jobber tett sammen med en senior eller prosjektgruppa og kan etter hvert få ansvar for små enfaglige oppdrag. Du vil også delta på befaringer og kundemøter. Sammen med din leder former du din karriere og arbeidshverdag gjennom å utarbeide en personlig utviklingsplan.

Din kompetanse

  • Mastergrad/Bachelorgrad med spesialisering innenfor vann og avløp
  • Gode akademiske resultater
  • Kan vise til engasjement utover skole

Søknadsfrist: 31. mars 2018. Søknad må inkludere CV, søknadsbrev og karakterutskrifter for å bli vurdert.

Oppstart: Sommer 2018, etter avtale

Arbeidssted: Stavanger

Kontaktperson: Stian Omdal, 905 07 071, stom@cowi.com

Søk her

Vis flere stillinger: