Brannteknisk rådgiver

Undervisningsbygg Oslo KF ble etablert 1. januar 2002 for å eie, utvikle, bygge, drifte og vedlikeholde skolebyggene i Oslo. Foretaket er Oslos største eiendomsforvalter med ca. 1,4 millioner kvadratmeter fordelt på 177 skoler og 750 bygninger. Undervisningsbygg har i dag ca. 200 medarbeidere. Vi holder til i nye og moderne lokaler sentralt på Helsfyr, med en flott kantine, trimrom - og utsikt over hele Oslo!

Arbeidsplassene i Undervisningsbygg skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi ønsker representasjon av kvinner og menn i alle stillinger. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Arbeidsforholdene vil om nødvendig bli lagt til rette for personer med nedsatt funksjonsevne.

Søkere som ønsker sin søknad unntatt fra offentlighet, bes opplyse om dette og grunngi dette særskilt. I henhold til offentlegloven § 25 kan vi være forpliktet til å offentliggjøre opplysninger om søkere som har bedt om å bli unntatt offentlighet.

Les mer om Undervisningsbygg her www.undervisningsbygg.oslo.kommune.no

FirmaOslo kommune - Undervisningsbygg Oslo KF
FylkeOslo
Søknadsfrist10.01.2018

Undervisningsbygg søker en dyktig brannteknisk rådgiver. Du skal ivareta Undervisningsbyggs ansvar som huseier i forhold til brannsikkerhet. I det ligger ansvar for oppfølging av brannteknisk rådgivning i forbindelse med prosjekter og eiendommer, samt koordinere og organisere brannvernaktiviteter i foretaket.

I seksjon for eiendomstjenester er vi i dag fjorten ansatte. Du vil samarbeide tett med to av våre dyktige medarbeidere som jobber spesifikt med brannsikkerhet. Seksjonen som helhet har mange og sammensatte oppgaver innenfor eiendomstjenester, blant annet: ansvar for tilstandsvurderinger av skolebygg, forvaltning av kunstverk, brannvern, kontroll og mottak av FDV-dokumentasjon (forvaltning - drift og vedlikehold) og standardkravspesifikasjon for Oslo kommune (SKOK).

Vi legger stor vekt på trivsel i hverdagen, samtidig som vi jobber resultatorientert og målrettet.

Arbeidsoppgaver

  • Formidle kontakt mellom Undervisningsbygg, kundene og brannvernmyndighetene
  • Bistå skolene med svar på tilsynsrapporter fra Brann- og redningsetaten
  • Ha oversikt over gjeldende krav på eiendommene. Være pådriver for gjennomføring av nødvendige tiltak
  • Sørge for at kunden/skolene alltid har tilgang på oppdaterte bestemmelser, branntegninger og nødvendig dokumentasjon, samt være pådriver for serviceavtaler/brannvern
  • Organisere kurs/opplæring av skolenes brannvernledere ved behov
  • Følge opp endringer/nye prosjekter i byggverkene, verifisere løsninger og sikre at tilstrekkelig underlag blir dokumentert i internkontrollsystemet
  • Deltakelse i fagteam med bistand til prosjektavdelingen, deltagelse ved fullskalatester og oppfølging i prøvedrift

Kvalifikasjoner

Vi søker en person som har kjennskap til prosjektering, tilstandsanalyser, forvaltning av forskrift om brannforebygging, PBL/TEK og tidligere forskriftsverk. Du er utdannet ingeniører/sivilingeniør eller har annen relevante høyere utdanning. Lang erfaring innen fagområdet kan kompensere for manglende formell utdanning.

Stillingen krever gode IKT kunnskaper.

Egenskaper

Du er en person som tar initiativ og gjennomfører, samtidig som du kommuniserer klart og tydelig - både skriftlig og muntlig. Samhandling er viktig for deg, og du har evnen til å jobbe godt på tvers av fagmiljøer. Og helt sentralt, du kan relatere deg til våre verdier: Profesjonell, Modig, Nytenkende og Redelig.

Vi tilbyr

Stillingsbrøk: 100%

I Undervisningsbygg vil du utvikle deg faglig og få mye ansvar og innflytelse. Du vil bli en del av et sosialt og kompetent arbeidsmiljø som sammen skal sørge for at den rekordstore byggeaktivitet på skoleområdet i Oslo gjennomføres på en god måte. Vi kan tilby utfordrende arbeidsoppgaver og konkurransedyktige betingelser, med blant annet fleksibel arbeidstid, gode pensjons- og personalforsikringer. Lønn etter avtale.

Les mer om hvordan det er å være ansatt i Undervisningsbygg: Trykk her

Klikk her for å se vår spennende prosjektportefølje

Søknader håndteres fortløpende av Badenoch&Clark på vegne av Undervisningsbygg.

Spørsmål om stillingen

Runar Berget

Seksjonsleder

Telefon 400 19 997

Søk stilling

Vis flere stillinger: