Byggherrens prosjekteringsleder

Undervisningsbygg Oslo KF ble etablert 1. januar 2002 for å eie, utvikle, bygge, drifte og vedlikeholde skolebyggene i Oslo. Foretaket er Oslos største eiendomsforvalter med ca. 1,4 millioner kvadratmeter fordelt på 177 skoler og 750 bygninger. Undervisningsbygg har i dag ca. 200 medarbeidere. Vi holder til i nye og moderne lokaler sentralt på Helsfyr, med en flott kantine, trimrom - og utsikt over hele Oslo!

Arbeidsplassene i Undervisningsbygg skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi ønsker representasjon av kvinner og menn i alle stillinger. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Arbeidsforholdene vil om nødvendig bli lagt til rette for personer med nedsatt funksjonsevne.

Søkere som ønsker sin søknad unntatt fra offentlighet, bes opplyse om dette og grunngi dette særskilt. I henhold til offentlegloven § 25 kan vi være forpliktet til å offentliggjøre opplysninger om søkere som har bedt om å bli unntatt offentlighet.

Les mer om Undervisningsbygg her www.undervisningsbygg.oslo.kommune.no

FirmaOslo kommune - Undervisningsbygg Oslo KF
FylkeOslo
Søknadsfrist10.01.2018

Undervisningsbygg er en kompetent, profesjonell og konkurransedyktig leverandør av skolebygg. Vi er miljøfokuserte, innovative og ønsker å være ledende innen bransjen. Frem til 2020 har foretaket et investeringsbudsjett på 10,5 milliarder.

Til vår utbyggingsavdeling søker vi etter en erfaren prosjekteringsleder. Du skal sørge for at resultat og løsning blir i henhold til fastlagte rammer for kvalitet, fremdrift og økonomi basert på riktig prosjekteringsgrunnlag. Du vil være sentral i tidligfasen, planprosess og brukermedvirkning.
Du vil bli en del av et stort og sterkt prosjektledermiljø, med fokus på faglig og personlig utvikling.

Vi satser på innovative og miljøvennlige løsninger for fremtidens skolebygg - vil du være med?

Klikk her for å se vår spennende prosjektportefølje

Prosjektavdelingen har i underkant av 100 medarbeidere. Vårt faglige nivå er høyt. Vi har erfarne prosjektledere og gode rådgiver som leverer. Sammen har vi alle forutsetninger for å lykkes med vår visjon: Et skolebygg å være stolt av!

Arbeidsoppgaver

  • Være bindeledd mellom Undervisningsbygg og prosjekteringsgruppe i ett eller flere prosjekter, i samarbeide med prosjektleder.
  • Bistå eller gi råd til andre prosjektledere ved utarbeidelse av ytelsesbeskrivelser og kontraktsinngåelse av prosjekteringskontrakter, samt rådgivning i forbindelse med oppfølging av disse.
  • Bidra aktivt i utviklingen av prosjekteringsområdet, for eksempel BIM, bedre prosjekteringsmetodikk og bedre maler for fremdriftsplaner etc.
  • Rådgivning og erfaringstilbakeføring i forbindelse med vår tekniske kravspesifikasjon

Kvalifikasjoner

  • Stillingen krever formell kompetanse som ingeniør, sivilingeniør, arkitekt eller tilsvarende, med erfaring fra prosjektering og prosjekteringsledelse. Lang relevant erfaring og personlige egenskaper kan eventuelt kompensere for manglende formell utdanning.
  • Stillingen krever minimum 5 års relevant bransjeerfaring.

Utdanning

  • Høyskole/Universitet
  • Naturvitenskaplige fag, håndverksfag og tekniske fag

Egenskaper

Det legges vekt på personlige egenskaper. Du tar initiativ og gjennomfører, samtidig som du kommuniserer klart og tydelig - skriftlig og muntlig. Det er også en forutsetning at du er strukturert.

Vi tilbyr

I Undervisningsbygg vil du utvikle deg faglig og få mye ansvar og innflytelse. Du vil bli en del av et sosialt, hyggelig og kompetent arbeidsmiljø som sammen skal sørge for at den rekordstore byggeaktivitet på skoleområdet i Oslo gjennomføres på en så god måte som mulig. Vi kan tilby utfordrende arbeidsoppgaver og konkurransedyktige betingelser, med blant annet fleksibel arbeidstid, 37,5 time pr. uke, og gode pensjons- og personalforsikring. Lønn etter avtale

Les mer om hvordan det er å være ansatt i Undervisningsbygg: Trykk her

Søknader behandles av Cruit AS på vegne av Undervisningsbygg.

Spørsmål om stillingen

Baard Langballe

Rådgiver Cruit AS

Telefon 969 11 870

Søk stilling

Vis flere stillinger: