Kontrollingeniør drift, vedlikehold og investering

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og

statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region nord
FylkeTroms
StedHarstad
Søknadsfrist12.01.2018

Stillingen er tilknyttet Vegseksjonen i Vegavdeling Midtre Hålogaland, og kontorsted vil være Harstad, men Leknes eller Sortland kan også vurderes. Det må påregnes en del reisevirksomhet innenfor vegavdelingens geografiske område.

Vegseksjonen i Vegavdeling Midtre Hålogaland har som hovedoppgave å gjennomføre årlige og flerårige kontrakter innen drift, vedlikehold og investering, herunder også kontrakter innen asfalt. Kontrollingeniøren har utførelsesansvar for oppfølging av de løpende kontraktene vi har med entreprenører. Dette innebærer en nødvendighet av god kjennskap til de forskjellige fag innenfor bygging, drift og vedlikehold av veg. Arbeidet medfører svært mye arbeid ute på veg i forbindelse med kvalitetskontroll av entreprenørens arbeid, dokumentasjon av teknisk kvalitet, samt registrering av og planlegging av framtidige vedlikeholdsarbeider.

Andre arbeidsoppgaver vil være enkeltinspeksjon av bruer, ledsagelse av spesialtransporter, registrering av vegelementer for innlegging i Norsk vegdatabank (NVDB), samt deltakelse i byggemøter sammen med byggeleder. Kontrollingeniør jobber tett sammen med og rapporterer til byggeleder på de forskjellige kontrakter.

Vi er et team med god takhøyde og mye humor kombinert med profesjonalitet overfor kollegaer, andre faggrupper, entreprenører og kunder. Vi søker deg som ser verdien i å skape gode samarbeidsforhold gjennom god kommunikasjon og har evnen til å ta initiativ og selvstendige avgjørelser. Vi legger også vekt på at du har gode IKT- kunnskaper og at kommuniser godt både muntlig og skriftlig på norsk. Personlige egenskaper vil bli vektlagt.

Kvalifikasjonskrav

Minimum 3-årig høyere teknisk utdanning med relevant fagkrets. For kandidater med omfattende og relevant erfaring fra aktuelle fagområder, kan kravet til utdanning fravikes. Det er ønskelig med god kjennskap til og erfaring fra drift og vedlikehold av veger.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT (www.nokut.no).

Generell informasjon

Som ansatt i Statens vegvesen får du en viktig rolle innenfor et prioritert arbeidsområde i en stor og spennende kompetanseorganisasjon med utfordrende arbeidsoppgaver. Vi har trygge og stabile arbeidsrammer, og gode muligheter for faglig utvikling. Det gis lønn i henhold til etatens lønnspolitikk, og gunstig pensjons- og forsikringsordning i Statens pensjonskasse, som også tilbyr gunstig boliglån. Stillingen har en prøvetid på 6 måneder.

Flere opplysninger kan få du ved henvendelse til fungerende seksjonsleder Ilze Krolmane tlf. 457 68184 eller e-post: ilze.krolmane@vegvesen.no. eller fungerende avdelingsdirektør Tor Ivar Johnsen tlf 971 03543, epost tor.johnsen@vegvesen.no

Statens vegvesen skal preges av mangfold, der våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om din søknad kan bli offentliggjort selv om du har bedt om unntak fra offentlig søkerliste. Du vil bli varslet om dette.

Søk stilling

Vis flere stillinger: