Administrerende direktør

GK Elektro er et selskap i GK Gruppen, og vil operere i sterk samhandling med GKs andre fag for å levere helthetlige tekniske enterpriser og tjenester til nye og eksisterende bygg. GK Elektro er i dag etablert med virksomhet i Trondheim, Moss, Romerike, Kongsvinger, Lillehammer, Oslo, Asker, Tromsø, Hamar og Bergen. Selskapet omsetter for mer enn NOK 700 mill. og har ca. 500 ansatte.

FirmaGK Elektro
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

GK Elektro har siden etableringen i 2014 vokst raskt. På drøye tre år har selskapet vokst til å bli en av Norges fem største bedrifter innen elektrofaget.

Vi søker nå en administrerende direktør til å lede og videreutvikle selskapet frem mot det langsiktige målet om å bli Norges ledende elektroentreprenør. Vi ser etter deg med solid ledererfaring fra tekniske miljøer og prosjekttunge virksomheter. Du er strategisk sterk, har erfaring med endringsledelse og vekst, og er en god relasjonsbygger internt og eksternt.

Den riktige kandidaten har svært sterk sterk kommersiell og kontraktuell forståelse, stor gjennomføringskraft, og motiveres av å videreutvikle et selskap i vekst.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi AS ved Magne Amundsen, tlf. 916 56 101 eller Christian Albertsen tlf. 932 92 243. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver. Søknad med CV sendes snarest.

Søk stilling

Vis flere stillinger: