Fagsjef maskinautomasjon

AF Anlegg gjennomfører alle typer anleggsprosjekter innenfor samferdsel, infrastruktur og vannkraft, inkludert veg, bane, flyplass, tunnel, tunnelinnredning og sikring. Anleggsvirksomheten omfatter også nybygging og oppgradering av olje- og gassanlegg, samt havneanlegg.

Vi er en sentral aktør på de største prosjektene innen samferdsel, vannkraft, olje og gass som utføres i Norge.

FirmaAF Anlegg
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

AF Anlegg søker deg med bransjeerfaring og interesse for anleggsmaskiner. Vi ser etter deg som trives i et arbeidsmiljø hvor det stilles høye krav til kompetanse, disiplin og ryddighet.

I AF Gruppen blir du del av et stort kollegafellesskap av engasjerte fagpersoner, som brenner for både fag og resultatoppnåelse. Du vil få jobbe på tvers av tradisjonelle faginndelinger, og det er betydelige muligheter for kompetanseutvikling både faglig og personlig. I AF Gruppen tror vi på at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg og innen nye fag- og ansvarsområder.

Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser, og gode forsikrings- og pensjonsordninger. Gjennom ulike aksjeordninger vil du også få muligheter til gunstige avtaler for eierandeler i bedriften.

AF Anlegg er i utvikling og vil ta steget inn i den digitale fremtiden. Som et ledd i dette er det nå opprettet en nye stilling for fagsjef maskinautomasjon. Som fagsjef maskinautomasjon vil man være ansvarlig for arbeidet med å ta maskinstyring til neste steg, maskinautomasjon. Din hovedoppgave vil være å bistå prosjektene i AF Anlegg med faglig støtte på maskinstyring ved oppstart og gjennomføring av prosjekter.
Arbeidsoppgaver:

  • Utvikle systemer for datainnsamling, overvåking og styring av fysiske prosesser og systemer.
  • Samarbeide med maskinavdelingen i prosessen med å utvikle autonome maskiner
  • Legge til rette for etablering av rutiner og system ved oppstart av nye prosjekter
  • Bistå prosjektene med teknisk oppfølging maskinstyring
  • Planlegge opplæring, veilede og støtte stikningsledere og stikningsingeniører i AF Anlegg
  • Støtte stikningssjefen i vurdering og valg av maskinstyringssystemer
  • Ansvarlig for Teknisk leder maskinstyring

Den vi søker må beherske rollen som både fagperson og leder i et hektisk arbeidsmiljø. Du kjennetegnes av å ha stor arbeidskapasitet, gode samarbeidsevner, er innovativ, har stor gjennomføringsevne og nysgjerrig.

Du bør ha høyere utdanning på minimum bachelornivå og minst fem års bransjeerfaring. Vi ser også gjerne at du har felterfaring som stikningsleder/stikningsingeniør og du bør ha erfaring fra maskinstyring og dataflyt. Dersom du er genuint interessert i maskiner og data er dette jobben for deg. En forutsetning er også at du som oss, har et kompromissløst forhold til sikkert HMS-arbeid.

Du må beherske engelsk, og helst norsk, skriftlig og muntlig. Arbeidssted vil til daglig være vårt hovedkontor i Oslo, men det må påregnes noe innenlands reisevirksomhet.

Spørsmål om stillingen

Jon Bråten

Fagsjef Geomatikk

AF Anlegg

+47 922 24 148

Harald Juvland

Stikningssjef

AF Anlegg

+47 951 20 143

Søk stilling

Vis flere stillinger: