Sverre Tiltnes, direktør i Bygg21.

1.700 deltar i Bygg21s minikurs i beste praksis

 Gjennom hele desember har Bygg21s julekalender samlet bygg- og eiendomsnæringen til et minikurs i beste praksis.

Fakta om Bygg21s julekalender

Kalenderen består av 24 beste praksis-leksjoner på om lag ett minutt hver. Leksjonene er en blanding av teori og praksis fra virksomheter som har vært med på å sette standarden i bygg- og eiendomsbransjen i 2017.

Du får tilgang til kurset både på www.bygg.no og på Bygg21 sin Facebook-side.

Hver dag trekkes robuste LED-hodelykter, og hver uke trekkes en iPad eller trådløse ørepropper. For å være med i trekningen av en elektrisk sykkel på julaften, og motta diplom for gjennomført kurs, må du svare på minimum 70 prosent av lukene. Man kan enkelt gå tilbake i kalenderen for å svare på tidligere luker.   

– Til nå har 1.700 vært med på kurset, og vi håper enda flere blir med og lærer sammen med oss i de siste dagene før jul, sier Sverre Tiltnes, direktør i Bygg21.

Julekalenderen, som skjer i samarbeid med Byggeindustrien, har samlet eksempler på beste praksis fra hele verdikjeden i 24 luker. 

– Formålet er å inspirere hele næringen til å dele og ta i bruk beste praksis, sier Tiltnes.

Til nå har minikurset blant annet bydd på eksempler på digitalisering, energieffektivisering, plan- og byggesak, prestasjonsmåling og kundetilfredshet. Deltakerne har fått et innblikk i beste praksis hos virksomheter som Nannestad kommune, Sælid Bygg, Drammen Eiendom KF, JM og Block Watne.

– Vi mener løsningen på økt produktivitet og konkurransekraft i næringen vår er å dele og ta i bruk beste praksis. Jo flere som tar minikurset, jo bedre rustet er vi til å gå inn i 2018 og sammen sette en ny standard for kvalitet og bærekraft, sier Tiltnes, og legger til:

– Det er ikke for sent å bli med på minikurset, og spennende eksempler venter i de kommende lukene. Vi trekker flotte premier hver dag, og de som svarer på 17 luker eller mer får både diplom og er med i trekningen av en elektrisk sykkel på julaften, sier Tiltnes.

Bli med på minikursether!