Anleggsleder spor- og jernbaneteknikk

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 30 milliarder kroner (2016), og halvparten av de 7 400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd. «Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke» Stillingen inngår i Veidekke Entreprenør AS. Veidekke Entreprenør AS driver landsdekkende bygg- og anleggsvirksomhet. Selskapet bygger i hovedsak boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg, og innen anleggsvirksomheten leveres prosjekter innen vei, bane, kraft, industrianlegg og flyplasser. Veidekke Entreprenør AS har ca 4 000 ansatte og omsetter for 15 mrd. (2016).

Veidekke Bane ble etablert i 1999 og er en landsdekkende entreprenør innen alle jernbanetekniske fag. Vi utfører arbeider innenfor overbygning, kontaktledning og signal. Veidekke Bane samarbeider med andre enheter i Veidekke, og utnytter firmaets samlede spisskompetanse og kapasitet i flerfaglige prosjekter, blant annet innen fjellsikring og underbygningsarbeider. Veidekke Bane har i dag 140 medarbeidere og en rekke ulike skinne/veimaskiner. Veidekke Bane har som målsetting å være den foretrukne, og en av de større leverandørene innen bygging, fornyelse og vedlikehold på jernbaner og sporveier.

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeOslo
Søknadsfrist17.01.2018

Veidekke Bane søker drivende god anleggsleder som evner å se det totale bildet og som alltid finner den beste veien fremover i sporet!

Ingenting er viktigere enn at alle som jobber for oss, kommer trygge og hele hjem hver dag slik at de kan komme på jobb neste dag. Arbeidet langs togsporet krever høy grad av trafikksikkerhetsmessig styring, nøyaktighet og systematikk. I Veidekke er derfor våre HMS-mål likestilt med de økonomiske målene.

Som anleggsleder i Bane får du ansvar for å planlegge og skape god drift på ditt anlegg sammen med dyktige kollegaer. Du har ansvar for planlegging og framdrift gjennom effektiv bruk av personell og maskiner og styring av UE- kontrakter. Du vil også være ansvarlig for å ivareta interne og eksterne krav til dokumentasjon. Du må gjennomføre tiltak for å utvikle både bedriften, deg selv og dine medarbeidere i henhold til Veidekke sine krav og verdier. Du får kort og godt mye ansvar, men vi skal hjelpe deg å trives med ansvaret.

Kvalifikasjoner

Det er ønskelig at du har teknisk bakgrunn fra høyskole eller teknisk fagskole, men det viktigste for oss er at du har erfaring fra arbeid på jernbane/sporvei og har erfaring i å lede. Solid erfaring fra drift og allsidig fagkompetanse er altså viktigere enn formell utdannelse.

Bruk av pc og IT-verktøy er noe du behersker godt, og du er villig til å lære å bruke nye programmer. Førerkort for personbil er et krav. I tillegg må du kunne snakke og skrive norsk.

Profil

Du må være praktisk anlagt og kunne samordne mange ting på en gang. Du tar initiativ og involverer de omkring deg, og du snakker godt med kolleger på alle nivåer. Vi legger vekt på god forståelse for tverrfaglighet og samarbeid med andre faggrupper. Helse, arbeidsmiljø og sikkerhet er en selvsagt del av arbeidshverdagen din – vi tar ikke snarveier.

Som anleggsleder i Bane har du stort pågangsmot og trives når du jobber i team. For å oppnå ønskede resultater må vi jobbe sammen. Nye prosjekter betyr ofte nye ansikter, men du møter også på gamle kjente. Ved å bygge gode relasjoner til både kunde, leverandører og medarbeidere vil ikke bare arbeidsprosessen gå bedre, men det blir også en fornøyelse å overlevere prosjektet til kunden. Som leder har du skjønt at den beste måten å løse problemer på er ved å samarbeide med andre. Du har mange gode ideer og løsninger, og de blir ofte bedre når du involverer andre i prosessen.

Vi mener også at du bør være litt utålmodig av deg og ønske framdrift. Samtidig tror vi det er viktig at du ikke lett lar deg stresse, men kan delegere for å kunne håndtere alle oppgavene som en anleggsleder møter hos oss.

Vi tilbyr

Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer, i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet under ansvar. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig for oss.

I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss. Som et tillegg har vi gode kurs og utviklingsprogram tilgjengelig i både i Veidekkeskolen og eksternt.

Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram - noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

Vårt marked befatter hele jernbanelandet med mobil virksomhet, du har derfor mulighet til reise av gårde og se landet vårt.

Vi gleder oss til å høre mer om deg og fortelle deg om vår arbeidsplass.

Spørsmål om stillingen

Elin Erlandsen Williams

HR-leder

Telefon 464 31 705

Søk stilling

Vis flere stillinger: