Siva søker to traineer til å jobbe med eiendom og innovasjon

Siva – Selskapet for industrivekst SF ble etablert i 1968 og er en del av det næringsrettede virkemiddelapparatet. Siva er statens virkemiddel for tilretteleggende eierskap og utvikling av bedrifter og nærings- og kunnskapsmiljø i hele landet, med et særlig ansvar for å fremme vekstkraften i distriktene. Hovedmålet er å utløse lønnsom næringsutvikling i bedrifter og regionale nærings- og kunnskapsmiljø. For mer informasjon om Siva, se https://siva.no/om-oss/

FirmaExperis for Siva
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist07.01.2018

Stillingene passer for deg som er interessert i utvikling av nytt og eksisterende næringsliv. Du har et genuint ønske om å lære og bidra aktivt i det daglige arbeidet. Som trainee i Siva vil du få varierte arbeidsoppgaver innenfor de forskjellige virksomhetsområdene i selskapet.

Som trainee i Siva får du jobbe med utvikling av innovasjonsselskaper og eiendomsprosjekter i hele landet. Du vil få god forståelse for næringslivets behov og utfordringer. Ved å jobbe i fire ulike avdelinger over to år får du god innsikt i selskapet som helhet. Det du høster av erfaring fra et forretningsområde tar du med deg inn i et annet og på den måten bygger du deg en unik kompetanse innen Sivas eiendoms- og innovasjonsvirksomhet.

Du vil i løpet av perioden få oppfølging av din kontaktperson i Siva og din rådgiver i Experis. Fokus vil være deg og din utvikling, samt ditt bidrag i utvikling av virksomheten.

Hva skal du jobbe med som trainee?

Trainee eiendom: Over en periode på to år vil du jobbe med eiendomsutvikling, forvaltning og investering. Du får mulighet til å bygge kompetanse og opparbeide deg god forståelse for Sivas eiendomsvirksomhet og selskapet rolle som del av det offentlige virkemiddelapparatet for næringsutvikling.

Trainee innovasjon: Over en periode på to år vil du jobbe med utvikling av nytt næringsliv gjennom Sivas programmer, eierskap i innovasjonsselskaper og verktøy for industriell utvikling. Du får mulighet til å bygge kompetanse og opparbeide deg god forståelse for Sivas rolle som del av det offentlige virkemiddelapparatet for næringsutvikling.

Hvem er du?

Du er selvstendig, engasjert og analytisk, og har et ønske om å levere kvalitet. Du har en genuin interesse for fagområdene og ønsker å lære. Forretningsforståelse er viktig i rollen så du har gjerne erfaring med å jobbe med hele verdikjeden i en virksomhet. Du er fleksibel, løsningsorientert og opptatt av godt samarbeid. Du liker å jobbe på tvers og ser betydningen av å bidra med fagkunnskap, entusiasme og gode spørsmål.

Hvilken bakgrunn/erfaring har du?

Du har høyere relevant utdannelse og er over snittet interessert i fagområdet. Forretningsforståelse er viktig i rollen så du har gjerne erfaring med å jobbe med hele verdikjeden i en virksomhet. Du har kjennskap til det offentlige virkemiddelapparatet for næringsutvikling og er interessert i nyskaping.

Søknad med fullstendig CV sendes via www.experis.no – husk å merk søknaden med stillingen du søker på. Vitnemål og attester legges ved søknad. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Ved evt. spørsmål om stillingen kan du kontakte Experis ved:
Anne Dordi Alseth: anne.dordi.alseth@no.experis.com eller Grete Svartvatn: grete.svartvatn@no.experis.com

Klikk her for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen.

Vis flere stillinger: