Seniorkonsulent/konsulent tele/IKT

Rambøll er en av de største leverandørene av rådgivertjenester til Bane NOR. Vi leverer også tjenester til Sporveien og andre aktører. I avdeling Bane er vi over 35 engasjerte medarbeidere som arbeider med varierte oppdrag innenfor skinnegående transport. Vi er med i alle type jernbaneprosjekter, fra tidlig utredning til bygging og idriftsettelse. Rambøll har Norges største signal-fagmiljø utenfor Bane NOR. Sammen med internasjonale samarbeidspartnere jobber vi med planlegging av nye digitale signalsystemer ERTMS og CBTC der transmisjonssystemene er sentrale.

FirmaRambøll
FylkeOslo, Trøndelag
StedOslo eller Trondheim
Søknadsfrist21.01.2018

Telekommunikasjonsoppdragene våre er hovedsakelig innenfor bane, men vi satser også utover samferdselssektoren.

Vi søker deg som er engasjert og har interesse innenfor tele- og datakommunikasjon. Vi søker etter både seniorer innenfor fagområdet og deg som så vidt er i gang med karrieren.

Du har allsidig erfaring og/eller interesse innenfor tele og IKT, gjerne med kompetanse på mobile radiosystemer, radiolinje og moderne transmisjonsnett. Det er en fordel om du har kunnskap og erfaring fra baneprosjekter og erfaring med bruk av 3D.

Om stillingen

Våre oppdrag er en blanding av rådgiver-oppdrag der vi er innleid i kundens organisasjon/ prosjekt, og fagansvar i tverrfaglige oppdrag. Våre roller inkluderer prosjekt- og prosjekteringsleder, fagansvarlig, prosjekterende, fagekspert samt byggeleder. Vi søker deg som passer inn i en eller flere av disse rollene og som tillegg vil bidra til å styrke og utvikle avdelingens telekommunikasjons-miljø. Dette skjer bl.a. gjennom aktivt engasjement for kompetanse- og erfaringsdeling i avdelingen og i Rambølls fagfora.

Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner for stillingen vil være:

  • Du har relevant utdanning, fortrinnsvis fra universitet eller høyskole. Lang og relevant erfaring kan kompensere for manglende formalkompetanse.
  • Du har god gjennomføringsevne og kan vise til resultater som er relevante for stillingen.
  • Du har god kjennskap til dataverktøy og gjerne kompetanse innen 3D og BIM.
  • Du har evne til å tenke helhetlige løsninger for anvendelse og tilpasning av systemer og infrastruktur.
  • Du har kreativitet og gjennomføringsevne til å levere gode kommunikasjonsløsninger tilpasset kundens behov.
  • Du har god evne til å samarbeide med oppdragsgivere, partnere og kollegaer på tvers av fagmiljøer.
  • Du har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk.

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Stasjoneringssted for stillingen vil være Skøyen (Oslo) eller Trondheim.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson:

Seksjonsleder Telekommunikasjon Kristin Fleisje, tlf: 930 09 348, e-post kristin.fleisje@ramboll.no

Vis flere stillinger: