Rolf Jørgensen skal etablere en sjøfylling på begge sider av Sifjordenfjorden. Illustrasjon: Statens vegvesen

Rolf Jørgensen med nytt oppdrag for Statens vegvesen

Rolf Jørgensen AS har fått entreprisen som gjelder sjøfylling og vei på fv. 243 Fjordkryssing Sifjorden.

Troms fylkeskommune har tildelt kontrakten som er på 69 millioner kroner inkl. mva. og gjelder et rassikringstiltak som er en del av Torskenpakken. Byggherre er Statens vegvesen Region nord. Oppdraget består av å etablere en sjøfylling på begge sider av fjorden som forberedelse til brua på 45 meter som skal bygges i neste entreprise.

Til sjøfyllinga skal sprenges cirka 340.000 pfm3 fra sidetak i tillegg til en del urmasser. Selve sjøfyllinga er på cirka 545.000 pam3. Første lag legges ut med sjøredskap (lekter) til kote ‐10, resten legges ut med gravemaskin fra land. Delfrist for sjøfyllingen er satt til 01.03.2019, ferdigstillelse er 01.07.2019.

– Det er svært gledelig at vi som lokal entreprenør kan være konkurransedyktig på slike typer oppdrag, melder Tommy Jørgensen i en pressemelding fra Rolf Jørgensen. Sammen med sin far far Rolf Jørgensen tar han seg av den daglige driften av selskapet.

Rolf Jørgensen har sikret seg et nytt oppdrag for Statens vegvesen.

Jørgensen mener det i dagens marked er det utfordrende for lokale entreprenører å konkurrere mot de store aktørene i anleggsbransjen som stadig kjøper opp markedsandeler, i nord.

– Her leverte vi beste pris i sterk konkurranse med både lokale og nasjonale aktører. Det er vi godt fornøyd med, sier Jørgensen.

Han opplyser at jobben passer utmerket med tanke på den kompetansen selskapet har opparbeidet siden Rolf startet virksomheten i 1978.

– Siden da har Rolf Jørgensen arbeidet på mange veiparseller i de nordlige fylkene, og det er ekstra hyggelig å få være hovedentreprenør for Statens vegvesen på et prosjekt som vil gå i det året virksomheten har 40‐årsjubileum, sier Jørgensen.