Prosjektleder jernbanetekniske fag

Infranord Norge AS er et datterselskap av Nordens ledende jernbaneentreprenør, Infranord AB. Konsernet har ca. 1900 ansatte og en omsetning på 4 milliarder SEK. Infranord Norge har i dag 45 ansatte og er i ferd med å bygge opp organisasjonen for å møte veksten innen utbygging av jernbanen i Norge. Gjennom samarbeidet med Sverige kan Infranord Norge tilby sine norske kunder høy kompetanse og kapasitet gjennom dyktige ansatte og en betydelig maskinpark.

FirmaExperis for Infranord Norge
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Infranord Norge AS er i vekst og søker derfor etter prosjektleder jernbanetekniske fag. Som prosjektleder vil du ha ansvaret for et eller flere prosjekter, avhengig av størrelse og kompleksitet.

Ansvar

  • Planlegging – inkl. gjennomføre interne og eksterne oppstartsmøter
  • Innkjøp / logistikk - sammen med innkjøpsavdelingen utarbeide og inngå avtaler
  • Prosjektgjennomføring / produksjon - overordnet oppfølging av at arbeid blir utført i henhold til kontrakt / tegning
  • Økonomisk styring / kontroll -følge opp økonomien i prosjektet
  • Være kontaktperson mot byggherre
  • HMS&K og samfunnsansvar - påse at helse, miljø, sikkerhet og kvalitet blir godt ivaretatt, samt at arbeidslivets seriøsitetskrav blir ivaretatt i prosjektet
  • Prosjektavslutning- gjennomføre overtakelsesforretning mot kunde og underleverandører, samt gjennomføre evaluering av prosjektet
  • Prosjektering – styring og oppfølging av prosjekterende vil inngå ved totalentrepriser

Ønsket bakgrunn
Ingeniør-/ sivilingeniørutdannelse, men fagutdannelse innen bygg / anlegg ( praktisk bakgrunn) kan også være av interesse. Positivt med erfaring fra kalkyle / tilbudsarbeid.

Egenskaper
Vi ser etter kandidater som er gjennomføringssterke, resultatorienterte og med kommersiell holdning. Gode samarbeidsevner er også viktig.

Infranord Norge tilbyr en spennende og sentral rolle i et selskap i kraftig utvikling og med konkurransedyktige betingelser.

Ta gjerne kontakt med Trond Boe-Tangen i Experis Executive - tlf. 91 74 38 00 - trond.boe-tangen@no.experis.com

Klikk her for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen.

Vis flere stillinger: