Salgssjef Bygg & Anlegg

Randstad er en av verdens største aktører innen fleksibel arbeidskraft, med tjenester innenfor rekruttering, bemanning og HR-tjenester. Randstad har mer enn 29000 ansatte i 39 land, og omsatte i 2015 for 19,2 milliarder euro. Selskapet ble grunnlagt i 1960, og er børsnotert i Nederland og USA, med hovedkontor i Diemen, Nederland. (www.randstad.com / www.randstad.no).
I Norge ble Randstad etablert i 2008. I begynnelsen av 2016 kjøpte vi Proffice, og i november byttet alle kontorene navn, slik at de nå går under Randstadnavnet. Vi har 17 kontorer rundt i hele landet. Les mer om oss på våre nettsider, www.randstad.no

FirmaRandstad Bergen
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfristsnarest

Vi søker Bergens beste leder til Drømmejobben som Salgssjef Bygg & Anlegg ved vårt kontor i Bergen - for deg som liker å jobbe med mennesker!

Randstad holder til sentralt i Bergen og satser nå hardt for å vokse videre i bemanningsmarkedet for Bygg & Anlegg i Hordaland og har ledig stilling som Salgssjef Bygg & Anlegg.

Vi kan tilby en spennende og krevende stilling der du skal bygge opp og videreutvikle vår forretning innen dette segmentet. Du vil få ansvar for omsetning
og resultater innen ditt geografiske område og rapporterer til Regionsdirektør for region NordVest (en region som strekker seg fra Kristiansand til Tromsø). Dette innebærer bl.a. ansvar for personalet, salg, marginer, kostnader, resultater mm.

Dette er en stor mulighet for deg som er flink til å skape ekstraordinære resultater sammen med dine ansatte. Du skal i tillegg til å jobbe med eget salg, drive salgstrening, og bygge opp en vinnerkultur sammen med dine ansatte der dere klarer å utnytte alle de mulighetene som finnes i markedet både for midlertidige og faste ansettelser.

Vi ser etter en person, helst med erfaring fra vår bransje rettet mot Bygg & Anlegg, som evner å sette mål, motivere, følge opp, skape egne resultater, og som er opptatt av å skape og utvikle et positivt engasjert og drivende godt team som hevder seg helt i toppen i bransjen.

Vi ser gjerne at du har noe høyere utdannelse, men viktigere er at du må ha god forretningsforståelse, kan vise til gode resultater fra lignende virksomhet og meget gode lederegenskaper som du kan vise til fra salgsrettet virksomhet.

Vi tilbyr deg en selvstendig stilling der kontakt med mennesker står i fokus. Du inngår i selskapets salgssjefsgruppe som møtes jevnlig gjennom året. Lønn, bonus og andre ordninger vil være konkurransedyktige. Utviklingsmulighetene er spennende i et stort internasjonalt konsern som utvikler seg hele tiden i tråd med markedets behov.

Stillingen vil rapportere direkte til Regionsdirektør.

Ta gjerne kontakt med Regionsdirektør Bjarne Jacobsen, tlf. 40021570, bjarne.jacobsen@randstad.no.

Søknad, som selvsagt behandles konfidensielt, sender du på mail og søknader vurderes fortløpende. Tiltredelse så snart som mulig.

Søk stilling

Vis flere stillinger: