Geotekniker

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre mer enn 2500 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & eiendom, Industri, Olje & gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist10.01.2018

Region Vest har kontorer på Nesttun, på Stord, på Voss og i Vik i Sogn.

I Nesttunbrekka er vi i overkant av 220 medarbeidere, hvorav omkring 40 ansatte er tilknyttet vår avdeling for geofag. Av disse arbeider 13 personer med geotekniske problemstillinger. Vi har et faglig miljø med høy kompetanse, geoteknisk borerigg, geoteknisk laboratorium og en egen båt for grunnundersøkelser til sjøs.

Vi har stor oppdragsmengde og søker derfor etter en ekstra medarbeider.

I utgangspunktet søker vi deg som har noen års relevant erfaring, men personen vi er på jakt etter kan også være nyutdannet.

Som medarbeider i Geoavdelingen i Region Vest vil du bli en del av et spennende miljø med bredde- og spisskompetanse innenfor fagfeltene miljøgeologi, geoteknikk, ingeniørgeologi/bergteknikk, grunnundersøkelser, måletjenester & Geolab.

Ansvarsområder

Du vil få varierte arbeidsoppgaver innen rådgivning og prosjektering. I de større integrerte prosjektene vil du samarbeide med de andre fagmiljøene i Multiconsult.

Typiske oppdrag er prosjektering av byggegroper (spunt, peler), fundamentering av offshore-konstruksjoner, jordskjelvanalyser, geoteknikk i samferdselsoppdrag (stabilitet, setninger) og gjennomføring/oppfølging av felt- og laboratorieundersøkelser inkludert datarapportering.

Vi ønsker medarbeidere som er villige til å stå på, liker å jobbe i tverrfaglige team, tar ansvar og som trives med å jobbe med kunder. Som rådgiver hos oss har du store muligheter til å påvirke din egen arbeidshverdag.

Vi har en variert kundebase med oppdrag for blant annet Statens vegvesen, Kystverket, Forsvarsbygg, kommuner og en lang rekke offentlige og private utbyggere.

Hovedtyngden av oppdragene våre er i Hordaland, men vi har også kunder og oppdrag over store deler av Norge.

Kvalifikasjoner

  • Siv.ing/Dr. Ing med spesialisering innen geoteknikk
  • Grunnleggende kunnskap om bruk av PLAXIS og GeoSuite
  • Erfaring fra prosjektering i 3D er en fordel
  • Det kreves gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig

Personlige egenskaper

  • Gode samarbeidsevner
  • Du ønsker å bidra til å skape et godt arbeidsmiljø
  • Personen vi ser etter er selvstendig, fleksibel og omgjengelig med evne til å jobbe i team
  • Vi tilbyr En ekspansiv bedrift kjennetegnet av et sterkt merkenavn
  • Et svært godt arbeidsmiljø preget av kompetente og engasjerte medarbeidere
  • Gode utviklingsmuligheter med kurs innen oppdrags- og linjeledelse
  • Fem uker ferie, samt fri i romjulen og i påsken
  • Ei rekke personalgoder; firmaturer, firmahytter og idrettslag
  • En arbeidsgiver som er opptatt av en sunn balanse mellom jobb og fritid

For ytterligere informasjon om stillingen, vennligst ta kontakt med gruppeleder geoteknikk Hilde Sunde Tveit, på telefon: 922 25 370 eller på epost hilde.sunde.tveit@multiconsult.no

For informasjon om søknadsprosessen, vennligst ta kontakt med regional HR-rådgiver Vest Signe Lein, på telefon: 415 33 785, eller på epost signe.lein@multiconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: