Rådgivende Ingeniør Automasjon/ITB

Avdeling Elektro & IKT innen Bygg og Arkitektur søker Rådgivende Ingeniør Automasjon/ITB til å være en drivkraft i vår faglige utvikling. Vi har mange spennende og varierte prosjekter og trenger flere dyktige rådgivere til å være med å realisere disse.

FirmaRambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist08.01.2018

Vi er i dag en god gruppe ingeniører som jobber i større og mindre prosjekter i tverrfaglige team. Det er stor variasjon på oppdragene og utviklingsmuligheter for rett person ved å videreutvikle fagområdet og prosjektene. Vi søker Ingeniør eller Sivilingeniør med relevant faglig bakgrunn som er glad i prosjektarbeid og får til gode løsninger.

Typiske oppgaver vil være:

  • Jobbe som fagleder for Automasjon/ITB i prosjekt
  • Prosjektstyring og ledelse
  • Teknisk byggeledelse
  • Være en pådriver for utviklingen av fagområdet i avdelingen

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som har erfaring som rådgiver og/eller entreprenør, forretningsforståelse og som har lyst til å være en pådriver i dette miljøet.

Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Tar gjerne en utfordring og ønsker å løse ting på en god måte
  • Interesse for faget og har ønske om å bygge et fagmiljø rundt seg
  • Utdannet Sivilingeniør eller Ingeniør Elektro, med noen års erfaring
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følg instruksjonene på denne siden

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen. Kontaktperson: Avdelingsleder Irene Strøm, tlf: +47 95792518, e-post: irene.strom@ramboll.no

Vis flere stillinger: