Rådgivende Ingeniør IKT i bygg

Avdeling Elektro & IKT innen Bygg og Arkitektur søker ny Rådgivende Ingeniør for prosjektering av IKT i bygg. I dag har vi en gruppe kompetente spesialrådgivere som primært bistår større byggeprosjekter i tverrfaglige byggprosjekteringsteam. Vi trenger flere dyktige ingeniører for å realisere de spennende prosjektene vi har framover.

FirmaRambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist08.01.2018

Vi søker en nyutdannet Sivilingeniør eller Bachelor med relevant kompetanse innenfor IKT. Vi søker deg som har evne til å balansere strukturert og uavhengig arbeid med prosjektsamarbeid innenfor gitte tidsfrister. Vi ønsker at du er proaktiv og nysgjerrig, og ha gode evner til å kommunisere med ulike fagdisipliner.

Typiske arbeidsoppgaver vil være:

  • Prosjektere tekniske nettverksløsninger inkludert design og budsjettering av f.eks. kablet- og trådløst nettverk, radio-planlegging, kommunikasjonssystemer (f.eks. ved bruk av mobiltelefoni), informasjonssystemer/AV-systemer over IP og velferdsteknologiske løsninger inkl. radiofrekvensidentifikasjon/ sensorer og innendørs posisjonering.
  • Gjennomføre brukerprosesser med brukeren av bygget, samhandle og delta på prosjekteringsmøter med øvrige rådgivende ingeniører, byggherre og arkitekt.
  • Utarbeide anbudsgrunnlag med tilhørende beskrivelser og tegninger, samt oppfølging i byggefasen ved utarbeidelse av arbeidstegninger/arbeidsunderlag.
  • Utføre tilbudsevalueringer fra leverandører i henhold til publisert anbudsgrunnlag

Hvem vi søker

Dagens bygg er komplekse, hvor en økende grad av bygningstekniske systemer nå kommuniserer over IP. Vi ser etter deg som har engasjement og interesse for IP nettverksfaget og vil lære. Vi søker en person som kan tenkte seg å jobbe faglig bredt i starten, men som på sikt ønsker å finne sin spisskompetanse innenfor nettverksfaget i henhold til faglige interesser.

Hovedkvalifikasjoner

  • Sivil- eller Bachelor ingeniør, nyutdannet eller med noen års arbeidserfaring.
  • Faglig kompetanse og interesse for fagfeltet IP Nettverk.
  • Proaktiv og nysgjerrig, og kunnskapssulten på bredden i Tingenes Internett(IoT) og smartere bygg.
  • Gode kommunikasjonsevner, skriftlig og muntlig på norsk og engelsk.

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følg instruksjonene på denne siden

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen. Kontaktperson: Avdelingsleder Irene Strøm, tlf: +47 95792518, e-post: irene.strom@ramboll.no

Vis flere stillinger: