Daglig leder

Montér er Optimeras byggevarekjede for gjør-det-selv markedet, byggmestere og håndverkere. Optimera er en av Norges ledende aktører innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør. Optimera har 2000 ansatte og en omsetning på over 6 milliarder kroner. Montér har god tilgjengelighet gjennom 84 byggevarehus der dyktige fagfolk gir kundene den beste service og nyttige råd om produktvalg og gode løsninger. Montér har som mål å være best på byggevarer og har sterkt fokus på miljøvern og energisparing. Les mer om oss på www.monter.no

FirmaMontér Åsane
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist04.01.2018

Våren 2018 åpner Montér Norges mest moderne og fremtidsrettede byggevarehus i Åsane Bergen med strategisk god plassering. Vi søker en daglig leder til byggevarehuset med god forretningsforståelse og som drives av å skape gode resultater. Daglig leder kommer gjerne fra stilling i handelsvirksomhet med god erfaring i utvikling og drift av varehus. Montér har allerede rekruttert faglig sterke ledere som vil rapportere til daglig leder. Disse rollene er butikksjef, salgsansvarlig proff og driftsleder logistikk.

Arbeidsoppgaver

  • Budsjett-, salg- og resultatansvar for varehuset
  • Drift og utvikling av avdelingen
  • Personalledelse, bemanningsplaner og rekruttering
  • Tilrettelegge for, og følge opp, kampanjer og salgsfremmende tiltak
  • Planlegge, utarbeide, implementere og følge opp handlingsplaner og strategier
  • Gjennomføre og sikre salgskonsepter

Ønskede kvalifikasjoner

  • Ledererfaring med god økonomiforståelse
  • Relevant erfaring fra varehandel og gjerne salgserfaring mot proffmarkedet
  • Innehar et stort nettverk og relasjoner i relaterte bransjer
  • Fortrolig med PC som arbeidsverktøy

Personlige egenskaper

Vi søker en ambisiøs og troverdig leder med et godt markeds- og driftsfokus. Du evner å se muligheter og iverksette disse til det beste for Montér og våre kunder. Din arbeidsutførelse preges av godt kremmerskap, gjennomføringskraft og et drivende engasjement, samt gode ferdigheter innen strategi, analyse og kommunikasjon. Du er videre en utpreget lagspiller som evner å engasjere dine medarbeidere og skape en prestasjons- og kompetansekultur.

Vi tilbyr

Vi tilbyr en unik mulighet til å bygge opp et Montér varehus fra starten av. Du vil få lederansvar for kunnskapsrike og motiverte ansatte med arbeidssted i flotte lokaler. Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger tilbys.

For mer informasjon, ta kontakt med vår rekrutteringspartner Personalhuset Staffing Group ved Tom Monclair Larsen, tlf: 98 29 51 41 / e-post: tml@personalhuset-sg.com eller Marion Børnes, tlf: 98 29 51 76 / e-post: mkb@personalhuset-sg.com. Nærmere opplysninger om stillingen kan også gis av Regionssjef Montér, Thomas Skjærvold, tlf: 91 83 39 38 / e-post: thomas.skjaervold@optimera.no

For å søke på stillingen, gå til www.personalhuset.no under ledige stillinger i Hordaland. Det er ønskelig at du laster opp både CV og søknadstekst som vedlegg i din profil.

Vis flere stillinger: