Prosjektleder

Ø.M. Fjeld er en ledende entreprenør- og eiendomsutviklingsaktør på Østlandet med hovedkontor på Kongsvinger og regionkontorer på Romerike og Hamar, samt våre datterselskaper Asker Entreprenør, Evensen & Evensen og Wito. Ø.M. Fjeld er en familieeid virksomhet med lokal forankring som har historie tilbake til 1948. Ø.M. Fjeld har rundt 500 ansatte, inkl. våre datterselskaper.

FirmaØ. M. Fjeld Utvikling
FylkeAkershus
StedJessheim
Søknadsfristsnarest

For å håndtere den stadig økende prosjektporteføljen og en stor geografi er vi alltid på utkikk etter en dyktige Prosjektingeniører.

Ø.M. Fjeld Utvikling AS (ØMFU) er byggherreselskapet i ØMF-konsernet og er søsterselskapet til entreprenørselskapet Ø.M. Fjeld AS. Vårt hovedsatsingsområde er utvikling og utbygging av større leilighetsprosjekter og kombinerte prosjekter med leiligheter og næring. I alle våre prosjekter samarbeider vi tett med vårt søsterselskap Ø.M. Fjeld AS (og Ø.M. Fjeld sine datterselskapene Wito, Evensen & Evensen og Asker Entreprenør) for å utnytte vårt konkurransefortrinn med både entreprenørkompetanse og byggherrekompetanse i samme konsern.

Vi er lokalisert på Jessheim sammen med Ø.M. Fjeld sin Romerike-avdeling, men jobber med prosjekter i hele konsernets geografi fra Moss i sør til Lillehammer i nord.

Arbeidsoppgaver:

  • Selvstendig ansvar for utvikling og gjennomføring av egne prosjekter.
  • Lede reguleringsarbeid og byggesaker i egne prosjekter
  • Organisere salg og markedsføring av boliger og næringsarealer
  • Kontrahering av entreprenør
  • Være byggherres prosjektleder i gjennomføringsfasen frem til overlevering til sluttkunde.
  • Bistå prosjektsjef i tomtevurderinger og anskaffelsesprosesser for nye eiendommer / prosjekter.

Høres dette interessant ut? Kontakt prosjektsjef Kjetil Kronborg (tlf 970 39 868,kjkr@omfjeld.no) for en uforpliktende prat.

Vis flere stillinger: