Montør, brannsikring

Sonar Bemanning er et bemannings- og rekrutteringsbyrå beliggende på Helsfyr i Oslo. Sonar ble opprettet i 2005 og består i dag av 14 dedikerte bemannings- og rekrutterings-spesialister med mange års erfaring i å finne riktig kandidat til jobben. Vi i Sonar har vi som mål å levere på kvalitet, kompetanse og tilstedeværelse innen bemanning og rekruttering. Dette betyr at alle våre kunder og kandidater blir ivaretatt på en trygg og profesjonell måte gjennom hele rekrutteringsprosessen.

FirmaSonar Bemanning
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vår oppdragsgiver er et allsidig firma innen brannsikring. Deres arbeidsområder omfatter alle faser i en bygnings levetid. Det betyr rådgivning, prosjektering, aktiv/passiv brannsikring, service/vedlikehold og etterkontroller. Videre tilbyr de brann- og sikkerhetsdører som en naturlig del av brannsikringen i en bygning. Som tilleggsutstyr tilbyr de låser, beslag, dørlukkere og adgangskontroll. De tar også på seg arbeidet med alle typer luftesjakter og ventilering.

Deres fag er sikkerhet! Det gjelder for oppdrag som utføres og for deres ansatte. Grundig dokumentasjon og HMS er grunnlag for alt arbeid. Deres gode og gjennomarbeidede systemer sørger for at alle kundene alltid har det de trenger for å sluttføre sine prosjekter. Alle ansatte gjennomgår regelmessig kurs og intern opplæring, så deres kompetanse er alltid oppdatert på lover og forskrifter og tolkningen av disse.

De gleder seg nå over å ha vunnet flere store anbud i Østlandsområdet. Dette betyr også at de trenger flere nye medarbeidere fremover.

I denne omgang søker de medarbeidere til montering av dører/vinduer/brannvegger/brannnsjakter osv. Fuging for brannsikring er en viktig del av jobben. Det vil bli stilt svært høye krav til kvalitet og nøyaktighet i arbeidet. Flytende norsk, muntlig og skriftlig er absolutt forutsetning.

Hvis dette er noe for deg, så send din søknad snarest til etm@sonar.no

Du er velkommen til å ringe partner Erik T. Merum på 41 678 670 i Sonar AS hvis du lurer på noe. Søknadene blir løpende behandlet. Aktuelle søkere vil bli kontaktet.

Vis flere stillinger: