Åsane Videregående skole. Ill. HLM Arkitektur as/B + B Arkitekter

Constructa Entreprenør tar i bruk Rendra O

Constructa Entreprenør tar i bruk Rendra O på sine byggeprosjekter.

- Constructa Entreprenør vektlegger samspill og dialog med oppdragsgiver og brukere for å oppnå gode resultater og vi mener Rendra O er et svært godt verktøy for å få til god samhandling på byggeplassen og godt samspill mellom plassen og prosjekteringsgruppen, sier Johannes Gullbrå, prosjektsjef i Constructa Entreprenør AS i en pressemelding.

- Vi starter nå opp på Åsane Videregående skole og vi ser frem til å komme i gang, legger Gullbrå til.

Det er Hordaland Fylkeskommune som er oppdragsgiver og Constructa Entreprenør AS skal bygge Nye Åsane videregående skole som skal bestå av yrkesfag, kulturhus og folkebibliotek for bydelen og kulturfunksjon for Bergen Kommune. Utbyggingen er på cirka 26.700 kvadratmeter BTA. Vinnerlaget som skal realisere prosjektet består av foruten Constructa Entreprenør AS av Multiconsult, HLM Arkitektur as, B + B Arkitekter og Smedsvig Landskapsarkitekter.

- Bransjen trenger flere som Constructa Entreprenør, som tør å handle fremfor å snakke. Altfor mange er engstelige for å begynne å bruke BIM fremfor papirtegninger, og blir stående for lenge i en spagat som gjør vondt. Vi gleder oss veldig til å jobbe sammen med Constructa Entreprenør, sier Kristin Omholt-Jensen, daglig leder i Rendra AS.