F.v. Torry Eilertsen (OBOS), Torkild Lenes (OBOS), Arve Heggem (OBOS), Trond Krogstadmo (Skanska), Jarle B. Refseth (Skanska), Erik Robøle (Skanska) og Odin Damås (Skanska)Illustrasjon: Vy communication ASIllustrasjon: Vy communication ASIllustrasjon: Vy communication AS

Skanska bygger for OBOS på Lade

Skanska Norge AS og OBOS Nye Hjem AS har inngått avtale om bygging av 54 nye leiligheter på Lade i Trondheim.

Dette salgstrinnet har fått navnet Plommetunet, og består av to- til fireromsleiligheter på cirka 32 – 124 kvadratmeter.

I Ladebyhagen blir boligene bygget med vekt på kvalitet, komfort og økonomi, i tillegg til at alle nye krav til teknisk standard og energi er godt ivaretatt. Fasaden utføres med vedlikeholdsvennlige materialer som lys tegl og fasadeplater. Leilighetene har store vindusflater, som gir godt med dagslys.

Mellom husene blir det et skjermet grøntområde med trær, benker og gangveier med belegningsstein. Det blir også anlagt lekeplasser med klatrestativ, husker og sandkasse.

Totalt bruttoareal er 5.150 kvadratmeter, og kontraktssummen er på cirka 112 millioner kroner inklusive mva.

- Prosjektet er et resultat av et godt og tett samarbeid mellom utbygger og entreprenør. Sammen har vi løst utfordringer, og skapt enda et flott prosjekt i Ladebyhagen, sier prosjektsjef Jarle. B. Refseth i en pressemelding.

Planlagt oppstart for byggearbeidene er til våren 2018.