Senior Arealplanlegger

Rambøll er verdens åttende største aktør innen miljørådgivning, og våre eksperter er blant landets fremste fagpersoner på området. Vi har lang og omfattende erfaring innen alle typer miljørådgivning, fra konsekvensutredninger av ulike inngrep og planlagte tiltak, og undersøkelser, analyser og overvåking av luft, vann og jord, til miljøsertifiseringer, livsløpvurderinger og håndtering av forurensede masser.

FirmaRambøll
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfrist07.01.2018

Rambøll Norge har 134 medarbeidere innenfor fagene landskapsarkitektur og arealplanlegging. 8 av oss har kontor på Værstetorvet i Fredrikstad, og her har vi et hyggelig og uformelt miljø sammen med prosjektledere og ingeniører. Vi er en del av Plan & Arkitektur Oslo/Fredrikstad med til sammen 36 medarbeidere innenfor arealplanlegging, urbanisme og landskapsarkitektur. Vi søker nå etter en erfaren arealplanlegger som kan lede planprosjekter for offentlige og private oppdragsgivere.

Om stillingen

Vi ønsker oss en erfaren kollega som kan lede planleggings- og/eller utredningsoppdrag og inngå som medarbeider i prosjekt-team på større, flerfaglige oppdrag innen samferdsel og byutvikling. Dette innebærer å sikre metodisk og faglig høy kvalitet i alle leveranser, men også økonomisk og administrativ ledelse av prosjekter. Løpende dialog med medarbeidere og kunder, samt rapportering av status og endringer vil inngå. Andre oppgaver vil være:

  • Bidra til at avdelingen holder seg faglig oppdatert
  • Delta i og lede tilbudsprosesser
  • Være et forbilde for yngre medarbeidere
  • Skape og vedlikeholde gode samarbeidsrelasjoner

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som har arbeidet en stund med planoppgaver i privat eller offentlig sektor. Du har minst 10 års erfaring fra gjennomføring og ledelse av planoppdrag. Vi legger vekt på interesse og entusiasme for flerfaglig teamarbeid. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Master fysisk planlegging, by- og regionplanlegging, landskapsarkitektur eller arkitektur
  • Evne til å se sette planoppgavene i et helhetlig samfunnsperspektiv og finne gode plangrep
  • Behersker relevante verktøy som Focus arealplan
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Nyutdannede eller kandidater med et par års erfaring er også velkommen til å søke.

Fast tekst om hva Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt med seksjonsleder Hege Saxebøl Moum, mobil 91353144, mail: hege.moum@ramboll.no Dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Vis flere stillinger: