Fra trinn 1 av utbyggingen av barne- og ungdomssjukehuset (BUS1) ved Haukeland Universitetsjukehus. Foto: Ole Harald Dale

Rendra signerte kontrakt med Helse Bergen

Rendra har signert en avtale med Helse Bergen og de skal bruke Rendra i prosjekteringsfasen og byggefasen for Barne og ungdomssjukehuset (BUS 2) ved Haukeland Universitetsjukehus.

- Dette er et veldig spennende BIM-prosjekt med en svært fremoverlent byggherre, sier Kristin Omholt-Jensen, adm. direktør i Rendra AS.

Det nye sykehuset skal stå klart ved årsskiftet 2022/2023.

- Rendra O skal brukes fra prosjektering, gjennom bygging og muligens i vedlikeholdsfasen. For oss er dette et veldig viktig prosjekt, som vil gå over 4-5 år, legger Omholt-Jensen til.

Rendra AS har utarbeidet et 3D BIM-produkt som visualiserer en 3D BIM-modell og 2D arbeidstegninger på desktop, nettbrett og mobile enheter.

Dette gjør at de som jobber ute på en byggeplass kan bruke en 3D BIM-modell og 2D-plantegninger til å jobbe etter samt at de som sitter på kontoret kan jobbe i samme prosjektet i Rendra O/streamBIM på sin PC, sier Omholt-Jensen.

BIM-teknikker Kristoffer Løvbakke (fra venstre), utvikler Øystein Handegard, produktdesigner Johan Bertnes Røed, utvikler Jean Niklas L’orange, produktsjef Ragnhild Byrkjeland og daglig leder Kristin Omholt-Jensen i Rendra.