Vetle Houg blir ny leder av Byggutengrenser

Vetle Houg, tar fra 1. januar 2018 over som daglig leder av Byggutengrenser etter Jan Eldegard Hjelle.

Houg har jobbet i betongbransjen siden 2001, og vært kommunikasjonssjef i HeidelbergCement Norway siden 2006.

Jan Eldegard Hjelle overtok som leder av FABEKO (Norsk Fabrikkbetongforening) ved starten av dette året og har i 2017 delt sin tid mellom de to organisasjonene. Fra årsskiftet vil Jan være leder av FABEKO på heltid.

Byggutengrenser er et bransjeorgan opprettet for å inspirere og informere om de endeløse mulighetene som er tilstede ved bygging i mur eller betong. Byggutengrenser har som oppgave å vise hvordan mur og betong kan brukes for å oppnå god arkitektur med miljøvennlige, lønnsomme og robuste bygg og anlegg. Mange av disse totalløsninger er lite synlige for beslutningstakere og Byggutengrenser har som hovedoppgave å nå ut med gode eksempler og forbildeprosjekter.

Byggutengrenser har to personer engasjert i bransjearbeidet ut fra kontoret på Lysaker. I tillegg til den nye daglige lederen Vetle Houg, har Kirsti Skogseth oppgaver som informasjons- og prosjektansvarlig.

– Det er flott å få Vetle inn i denne viktige stillingen sier Hjelle. Han vil kunne bidra til enda større synlighet av bransjens innovative løsninger. Vi håper og tror at bransjen vil utnytte hans lange erfaring innen kommunikasjon. Med Vetle på plass i Byggutengrenser fra årsskiftet, vil dette være en god støtte også for FABEKO i arbeidet med å fremme riktig bruk av betong, sier Hjelle i en pressemelding.

– Det gjøres veldig mye bra arbeid i norsk mur- og betongbransje, og ikke minst bygges det veldig mye flott i mur og betong. Jeg ser fram til å være med å vise alt dette, sier Houg.