Jan Terje Nielsen

To nyansettelser i Steni

Richard Lycke og Jan Terje Nielsen er ansatt som henholdsvis kommersiell direktør og markedsdirektør.

- Ansettelsene er en viktig del av arbeidet med å styrke og utvikle Steni i møtet med endrede markedskrav og nye utviklingsområder sier Janne Stenhjem, administrerende direktør i Steni AS i en pressemelding.

Richard Lycke

Richard Lycke (47) har ifølge pressemeldingen lang erfaring fra flere segmenter innen byggvareindustrien, dagligvarehandel - og kjededrift innen møbelbransjen. Han har de siste 10 til 12 årene hatt spesielt fokus på de nordiske byggvaremarkedene. Lycke har blant annet vært general manager i Uzin Utz, produktsjef i Isola, general manager i Quality Technology AS og varehussjef i Skeidar.

- Jeg ser frem til å ta over en krevende og spennende stilling i en solid og tradisjonsrik bedrift, og ikke minst kunne jobbe tettere med kollegaer og kunder i de øvrige markedene, sier han.

Jan Terje Nielsen (51) har ifølge pressemeldingen omfattende markedserfaring fra ulike norske byggvareprodusenter. Han har også arbeidet som kommunikasjonsrådgiver. Nielsen har blant annet vært markedsdirektør i Kebony, director i Burson Marsteller, markedsdirektør i Minera AS og marketingsjef i Alloc, Fibo-Trespo og Langmoen Parkett.

- Jeg gleder meg veldig til å bidra til å revitalisere et skikkelig norsk industriselskap med produkter som i høyeste grad har fremtiden for seg, sier han.