1. juli 2018 tar Patricio Villarroel over for Gull-Britt Jonasson som administrerende direktør for Finja Betong. Foto: Finja Betong

Ny administrerende direktør i Finja Betong

Nåværende viseadministrerende direktør Patricio Villarroel i Finja Betong tar over som administrerende direktør i den svenske betongleverandøren fra og med 1. juli 2018.

Det skriver Finja Betong i en pressemelding mandag.

1. juli 2018 tar Patricio Villarroel over for Finja-grunnleggerens datter Gull-Britt Jonasson som administrerende direktør for den svenske familiebedriften.

– Finja har hatt en fantastisk reise de første 60 årene, og jeg vil gjerne takke Gull-Britt for tilliten. Sammen med alle medarbeiderne i Finja Betong vil jeg gjøre mitt ytterste for å nå enda større høyder, men uten å gi avkall på den fremgangsrike bedriftskulturen. At vi vil, kan og våger er perfekt i tråd med det jeg opplever, sier Patricio Villarroel i pressemeldingen.

Villarroel har en MBA fra Lunds universitet og jobberfaring fra både CG Drives & Automation (tidligere Emotron), Pergo og Perstorp.

Den påtroppende Finja-direktøren er 46 år, kommer opprinnelig fra Chile, men har vært bosatt i Sverige de siste 30 årene.

– Patricio er trygg, kunnskapsrik og løsningsorientert med begge beina på jorda. Han utstråler entusiasme og smilet sitter alltid løst, sier avtroppende direktør Gull-Britt Jonasson.

Jonasson vil jobbe mer med strategiske saker i et konsernoverordnet perspektiv etter at Villarroel har tatt over som administrerende direktør.