Prosjektøkonomer i AF Gruppen

AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 11,8 mrd. og 3600 ansatte. AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på. AF - "Addressing Future".

FirmaAF Gruppen
FylkeHele landet, Oslo
Søknadsfrist19.12.2017

AF Gruppen Norge AS er tildelt mange spennende prosjekter i Norge og vi har behov for dyktige prosjektøkonomer til flere av våre forretningsenheter. AF Anlegg søker kandidater som er villige til å pendle til prosjekter i hele Norge, mens AF Byggfornyelse og AF Bygg Østfold søker økonomer i østlandsregionen.

Arbeidsoppgaver:

  • Rapportering, controlling og økonomisk oppfølging av prosjekter.
  • Budsjettering, prognose styring, risikobehandling og forslag til korrigerende tiltak

Du har en sterk motivasjon til å være med å prestere gode resultater i samarbeid med våre dyktige medarbeidere. Du kjennetegnes av å ha stor arbeidskapasitet, er nysgjerrig, ydmyk og ikke minst trives du i et hektisk arbeidsmiljø. En forutsetning er også at du, som oss, har en kompromissløs holdning til sikkerhet og etikk.

Vi ser at du har høyere utdannelse på minimum bachelornivå.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingene byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

Kontaktpersoner:

Sif Løvdal

Rekrutteringsansvarlig

AF Gruppen

+47 45786585

Line Strande

HR Rådgiver

AF Gruppen

+47 92 22 38 16

Søk stilling

Vis flere stillinger: