Sivilingeniør/ingeniør byggeteknikk

Bygninger utgjør en fundamental del av vårt samfunnsliv og vårt privatliv. De senere årene har det vært økende etterspørsel etter energieffektive og miljøvennlige bygninger som følge av debatten rundt hvordan man skal imøtekomme klimaendringene. I tillegg er det fortsatt mye fokus på design, og det er stor etterspørsel etter unike og nyskapende designløsninger.

FirmaRambøll
FylkeVest-Agder
StedKristiansand
Søknadsfrist31.12.2017

Avdeling Bygg & sikkerhet i Kristiansand består av 11 medarbeidere. Avdelingen er i god utvikling og med økende oppdragsmengde ønsker vi å ansette en kunnskapsrik og erfaren rådgiver innenfor bygg.

Vi jobber ofte i flerfaglig team med andre avdelinger ved kontoret i Kristiansand. Her jobber omtrent 100 medarbeidere i et sterkt fagmiljø og vi er ofte involvert i hele verdikjeden fra ideutvikling til ferdig gjennomførte prosjekter. Vårt lokale fagmiljø, kombinert med tilgang på spisskompetanse og kapasitet gjennom selskapets store fagnettverk, er viktig i vår prosjektgjennomføring.

Om stillingen:

Hos oss vil du inngå i et tverrfaglig team av engasjerte og hyggelige kollegaer og blant annet jobbe med globalanalyse og prosjektering av konstruksjoner i stål, betong, mur og massivtre.
Avdelingen ligger i front innen digitalisering og BIM. Hos oss vil du få jobbe med spennende prosjekter sammen med engasjerte og faglig dyktige kollegaer i et internasjonalt og tverrfaglig miljø.
Viktige arbeidsoppgaver vil være:

  • Oppdragsledelse eller prosjekteringsledelse i en- og tverrfaglige prosjekter
  • Modellering og dimensjonering
  • Selvstendig, positiv, strukturert og ryddig samt god til å kommunisere
  • Gode skriftlige og muntlige egenskaper i norsk og engelsk.

Hvem vi søker

Vi søker etter en person med minimum 5 års erfaring fra rådgivende ingeniørvirksomhet eller entreprenør.

Arbeidsoppgaver vil være prosjektering, oppdragsledelse, og nær kundekontakt i prosjekteringsoppdrag. Du har også forretningsforståelse og evne til å skape merverdi for kunden.

Viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Universitets- eller høyskoleutdanning innen konstruksjonsteknikk
  • Faglig tyngde og integritet med minimum 5 års erfaring innen rådgivning, entreprenør virksomhet
  • Solid erfaring fra byggebransjen og kompetanse innenfor prosjektering/rådgiving i alle faser
  • Erfaring med BIM prosjekteringsverktøy og beregningsverktøy og tradisjonell prosjektering
  • Markeds- og forretningsorientert
  • God på kommunikasjon og evne til å samarbeide med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og kollegaer på tvers av kompetansemiljøene i Rambøll

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Velkommen som søker!

Kontaktperson:

Avdelingsleder Edvin Duka, tlf: 41 51 42 62, e-post: edvin.duka@ramboll.no

Vis flere stillinger: