Prosjektleder

Bygninger utgjør en fundamental del av vårt samfunnsliv og vårt privatliv. De senere årene har det vært økende etterspørsel etter energieffektive og miljøvennlige bygninger som følge av debatten rundt hvordan man skal imøtekomme klimaendringene. I tillegg er det fortsatt mye fokus på design, og det er stor etterspørsel etter unike og nyskapende designløsninger.

FirmaRambøll
FylkeVest-Agder
StedKristiansand
Søknadsfrist31.12.2017

Til avdelingen Prosjektledelse & Industri ved vårt kontor i Kristiansand søker vi nå en erfaren og engasjert prosjektleder. Vi er i dag 11 medarbeidere i avdelingen og vi er engasjert i en rekke spennende prosjekter innen veg, bygg, næring og industri. Våre kunder er både offentlige og private.

Avdelingen ivaretar både rollen som prosjektleder/byggherreombud og byggelederroller hos oppdragsgivere samt prosjekt- og prosjekteringsledelse i Rambølls prosjekteringsoppdrag.

Vi jobber ofte i flerfaglig team med andre avdelinger ved kontoret i Kristiansand. Her jobber omtrent 100 medarbeidere i et sterkt fagmiljø. Vi er ofte involvert i hele verdikjeden fra ideutvikling til ferdig gjennomførte prosjekter. Vårt lokale fagmiljø, kombinert med tilgang på spisskompetanse og kapasitet gjennom selskapets store fagnettverk, er viktig i vår prosjektgjennomføring.

Om stillingen

Vi ser etter en trygg og erfaren medarbeider med høy kompetanse innen prosjektledelse. I Rambøll handler prosjektledelse om å tilrettelegge for best mulig verdiskaping for kunden, uavhengig av prosjektets omfang, innhold eller kompleksitet. Hovedoppgaven vil være koordinering og oppfølging av flerfaglige prosjekter og vil omfatte:

  • Å sikre at prosjektene har nødvendige ressurser, riktig kompetanse og godt arbeidsmiljø
  • Fremdriftskontroll, risikovurdering og økonomistyring
  • Kontraktstyring og kommersiell håndtering
  • Å sikre god kommunikasjon og informasjonsflyt
  • Markedskontakt og relasjonsbygging

Hvem vi søker

Aktuelle kandidater har høyere teknisk utdannelse og gjerne 3-5 års erfaring fra prosjektledelse. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Relevant arbeidserfaring fra bygge- og prosjektledelse
  • Gode kommunikasjonsferdigheter og evne til å pleie relasjoner
  • Kommersiell forståelse
  • Nytenkende med gode analytiske evner
  • Høy integritet, er tydelig og tør å utfordre
  • Evne til å ta helhetlig ansvar og arbeide gjennom andre
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
  • Utdannelse på master nivå

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson: Avdelingsleder Per Husebø tlf: +47 913 60849, e-post: per.husebo@ramboll.no

Vis flere stillinger: