Senior Brannrådgiver

Bygninger utgjør en fundamental del av vårt samfunnsliv og vårt privatliv. De senere årene har det vært økende etterspørsel etter energieffektive og miljøvennlige bygninger som følge av debatten rundt hvordan man skal imøtekomme klimaendringene. I tillegg er det fortsatt mye fokus på design, og det er stor etterspørsel etter unike og nyskapende designløsninger.

FirmaRambøll
FylkeVest-Agder
StedKristiansand
Søknadsfrist31.12.2017

For å styrke vårt miljø innen Brannrådgivning, søker vi nå etter en motivert medarbeider til avdeling Bygg og sikkerhet ved vårt kontor i Kristiansand. Rambølls brannmiljø i Agder utgjør for tiden 5 personer, hvorav 3 av branningeniørene er tilknyttet kontoret i Kristiansand, mens 2 branningeniører er lokalisert i Arendal.

Vi søker med dette en kompetent og trivelig kollega til avdelingen i Kristiansand, som ønsker å styrke et allerede sterkt brannfaglig miljø. Det jobber for tiden over 40 brannrådgivere i Rambøll Norge AS, og det er et utstrakt faglig samarbeid mellom brannmiljøene på de ulike kontorstedene.

Ved kontoret i Kristiansand jobber omtrent 100 medarbeidere i et sterkt fagmiljø. Vi er ofte involvert i hele verdikjeden fra ideutvikling til ferdig gjennomførte prosjekter. Vårt lokale fagmiljø, kombinert med tilgang på spisskompetanse og kapasitet gjennom selskapets store fagnettverk, er viktig i vår prosjektgjennomføring.

Om stillingen

Stillingen innebærer brannrådgivning og fagansvar som RIBR knyttet til prosjektering av brannkonsept i bygge- og anleggsprosjekter. Det vil være gode muligheter til å utvikle seg innen tilknyttede temaer som risikovurdering, branntekniske analyser og beregninger, CFD, brannsikkerhet i tunnel, branntekniske produkter/-utførelser osv. Andre viktige oppgaver vil være:

  • Kundekontakt og markeds-/tilbudsarbeid
  • Fremstå med faglig tyngde og formidle kunnskap og erfaring til øvrige medarbeidere
  • Prosjektstyring og ledelse
  • Brannfaglig rådgiving. Kan omfatte risikoanalyser, simuleringsoppgaver, brannprosjektering inkludert branntegninger, analyseløsninger, tilstandsvurderinger mm.

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som har erfaring fra rådgivervirksomhet og/eller entreprenør, forretningsforståelse og evne til å skape merverdi for kunden. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Master/Siv.ing eventuelt Bachelor innen brannteknikk
  • Nødvendig med erfaring som Brannrådgiver
  • Spisskompetanse innen et- eller flere spesialfelt innen brannteknikk, f.eks. brannsimulering/CFD, risikovurdering eller eksplosjonsanalyser
  • Bør kunne vise til referanseprosjekter og referansepersoner
  • Initiativrik, engasjert og løsningsorientert
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen:

Avdelingsleder Bygg og sikkerhet Edvin Duka, tlf.: 41514262, mail: edvin.duka@ramboll.no

Faglig leder Brannsikkerhet Bjørn R. Nygård, tlf.: 41501955, mail: bjorn.nygaard@ramboll.no

Vis flere stillinger: