Daglig Leder

Anko AS er en ledende konsulent- og kompetanseleverandør innen tjenesteområdene geomatikk, industrimåling , maskinstyring og 3D laserskanning. Selskapet har siden 1975 levert tjenester til prosjekter i inn- og utland og lever av fornøyde kunder som stadig vender tilbake. Selskapet er lokalisert i Stavanger, Bergen, Harstad og Trondheim, og har også et deleid datterselskap Anko Bluepix AS som er spesialisert på subsea metrologi og skipskalibrering.
Anko har en god merkevare, og et omdømme og rykte i markedet for kvalitet og pålitelighet. Selskapet leverer et vidt spekter av oppmålingstjenester - fra det enkle og til spesialist-tjenester, samt maskinstyringssystemer.

FirmaAnko
FylkeOslo
StedØstlandet
Søknadsfrist08.01.2018

Daglig Leder som liker å bygge og skape resultater

Anko er i vekst og vi søker en engasjert og relasjonsskapende person til å lede vårt selskap og til å etablere vår satsning på Østlandet!

Anko AS er et ledende selskap innen tjenesteområdene geomatikk, industrimåling , maskinstyring og 3D laserskanning og er i dag lokalisert i Stavanger, Bergen, Harstad og Trondheim. Vi har fornøyde kunder og opplever økt etterspørsel. Ny daglig leder vil få et spesifikt ansvar for å bygge opp vår virksomhet på Østlandet i tillegg til å lede og videreutvikle vår virksomhet for øvrig.

Vi er ambisiøse og ønsker å befeste oss som best innen vårt område og bli en ledende landsdekkende aktør!

Som daglig leder vil du lede an i dette arbeidet.

Er du en motiverende leder – drives du av å skape resultater?

Som daglig leder i Anko blir du en del av et solid selskap i vekst med høye og tydelige ambisjoner. Selskapet har en god innarbeidet struktur og gode prosesser. Det legges til rette for å skape gode resultater.

Du blir en del av selskap med dyktige ansatte med mye kompetanse og profesjonalitet. Vi ser etter en person som motiveres av å skape, men som også ser at veien til suksess gjøres best ved god ledelse av andre. Du fremstår som en tydelig og trygg leder. Du både evner og lykkes i å motivere dyktige kolleger gjennom å være en utpreget lagspiller som legger til rette for godt samspill og samarbeid internt i organisasjonen.

Selskapet har avdelinger spredt over Norge. Som daglig leder vil du være en naturlig diskusjons- og sparringspartner i forhold til prosjekter, ressursallokering, optimalisering, kundecases og utfordringer. Du vil være en involverende leder og du vil bidra til å sikre god kvalitet og gode leveranser.

For å lykkes med oppbyggning og etablering på Østlandet så kreves at du er fremoverlent og jobber aktivt med å avdekke kundebehov, og med dertil påfølgende leveranser. Du bidrar aktivt til gjennomslag både hos eksisterende og nye kunder, samt å utvikle identifisere nye forretningsmuligheter. Du må være genuint opptatt av fornøyde kunder!

Som daglig leder får du et overordnet ansvar for å utvikle Anko som en landsdekkende markedsleder. Oppgavene vil favne bredt fra oppbygging av Anko på Østlandet til videreutvikling av selskapet i øvrige deler av landet. Det fordrer at du som leder besørger et tett samarbeid og god kommunikasjon med selskapets medarbeidere. Du vil få god støtte fra styret og ledergruppe i ditt arbeid.

For å lykkes i denne rollen må du kunne vise til gode resultater og ledererfaring, og også ha solid salg- og markedsorientert erfaring. Du bør ha godt nettverk og stor kontaktflate, og erfaring fra virksomheter som driver med tjenestesalg, rådgivende ingeniørtjenester og/eller maskinstyring. Videre er erfaring fra en eller flere av Ankos bransjer ønskelig som bl.a. Bygg og Anlegg, Samferdsel, Offshore eller Verft. Det er positivt med erfaring fra oppmålingsbransjen.

Dette er en spennende mulighet for en person som ønsker å være en del av et solid og ambisiøst selskap.

Det planlegges kontor i stor-Oslo regionen. Reising blir en naturlig del av rollen. Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter.

For mer informasjon ta kontakt med Anne Lene Saksum Haagestad, rekrutteringspartner Con Moto mobil 90111285 eller Bjørn Ursin, rekrutteringspartner Con Moto mobil 90612900.

Søk stilling

Vis flere stillinger: