Prosjektleder og fagarbeidere

Rædergård Entreprenør ble stiftet i 1987 og ble omdannet til aksjeselskap i 1998. Vi er i dag rundt 90 ansatte med hovedkontor og elementproduksjon på Brekstad, samt egne avdelingskontor i Botngård og i Åfjord. Vår kjernevirksomhet er oppføring av bolig- og næringsbygg på Fosen og i Midt-Norge. På boligsiden prioriterer vi utbygging av områder i egenregi som leilighetsbygg, rekkehus og kombinerte bolig- og næringsbygg. På næringssiden påtar vi oss alle typer næringsbygg både for offentlige og private aktører.

FirmaRædergård Entreprenør
FylkeSør-Trøndelag
StedBrekstad
Søknadsfrist10.12.2017

ER DU EN AV DE VI ER PÅ JAKT ETTER?

Med en fortsatt økende vekst og stadig utvikling ser Rædergård Entreprenør AS nå etter erfaren og dyktig prosjektleder samt fagarbeidere til spennende prosjekt på Fosen.

PROSJEKTLEDER

Som prosjektleder vil du være ansvarlig for at prosjekt gir det ønskede resultatet, og at det blir ferdig innenfor det avtalte budsjettet og tidsfristen. Vi søker deg som trives med å ha mye ansvar og har evnen til å fatte beslutninger.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

  • Overordnet ansvar for økonomi, fremdrift, kvalitetssikring og HMS i et prosjekt fra start til overlevering
  • Sørge for at prosjektet styres slik at målene nåes og kundens forventninger blir innfridd
  • Innkjøp og oppfølging av underentrepriser og leveranser
  • Kommunikasjon og oppfølging mot oppdragsgiver/byggherre

Kvalifikasjoner du innehar:

Det er ønskelig at du har høyere teknisk utdannelse og erfaring fra bygg- og anleggsbransjen. Lang relevant erfaring kan kompensere for manglende formell kompetanse. Du burde ha god økonomisk og fremdriftsmessig forståelse, samt evnen til å jobbe systematisk og selvstendig. Du må også like å finne løsninger, delegere oppgaver og ha en interesse for god planlegging. I tillegg bør du ha gode kommunikasjonsevner og like å jobbe med mennesker.

FAGARBEIDERE

Det er viktig med et godt erfaringsgrunnlag og et ønske om å levere tømrer-/betongarbeid av ypperste kvalitet i forbindelse med oppføring av leilighetsbygg, rekkehus, næringsbygg og kombinerte bolig- og næringsbygg.

Vi ønsker erfarne fagarbeidere som:

  • Har fagbrev innen tømrerfag/betongfag
  • Har gode samarbeidsevner, men som også kan jobbe selvstendig
  • Er pålitelig, nøyaktig, strukturert og effektiv

Vi tilbyr et hyggelig, solid og godt faglig arbeidsmiljø, trivelige kollegaer og konkurransedyktig lønn.

Kandidater av begge kjønn oppfordres til å søke.

Søknadsfrist: 10.12.17

Søknad og spørsmål vedrørende stillingene rettes til:

Personalsjef Kjell Larsen, tlf: 957 04 366, e-post: kjell.larsen@radergard.no eller HR-konsulent Lene Maria Talmo, tlf: 478 20 380, e-post: lene.maria.talmo@radergard.no

Vis flere stillinger: