Prosjektadministrasjon

Bygninger utgjør en fundamental del av vårt samfunnsliv og vårt privatliv. De senere årene har det vært økende etterspørsel etter energieffektive og miljøvennlige bygninger som følge av debatten rundt hvordan man skal imøtekomme klimaendringene. I tillegg er det fortsatt mye fokus på design, og det er stor etterspørsel etter unike og nyskapende designløsninger.

FirmaRambøll
FylkeAust-Agder
StedArendal
Søknadsfrist18.12.2017

Rambøll Bygg & Arkitektur sør og øst har blant annet kontor i Kristiansand og Arendal og som ansatt er du en del av et større tverrfaglig miljø med arkitekter, landskapsarkitekter, planleggere og ingeniører. Rambøll Arendal søker etter en erfaren ingeniør/sivilingeniør som kan være med å skape inspirerende og bærekraftige løsninger og sammen videreutvikle avdelingen.

Om stillingen

Rambøll tilbyr rådgivning innen alle typer bygg og anlegg og dekker alle fagområder innen prosjektutvikling, prosjektering og prosjektadministrasjon. I flere av våre prosjekter er vi med i hele byggeprosessen fra konseptutvikling og frem til overlevering av ferdig bygg.

Vår prosjektadministrasjon er involvert i mange spennende prosjekter både for offentlige og private aktører på samme tid. Oppgavene i prosjektadministrasjonen er varierte og foregår på mange nivåer. Dette er blant annet deltakelse i tilbudsfasen, kontraktsforhandlinger og prosjektledelse. Du vil få totalansvar i prosjektgjennomføring herunder økonomi, kvalitet og fremdrift samt byggeledelse. Rollen som byggherreombud og prosjekteringsleder vil også måtte ivaretas.

Hvem vi søker

Du er fortrinnsvis utdannet ingeniør/sivilingeniør med prosjektledererfaring. Vi ser gjerne at du har bakgrunn fra bygge- og anleggsbransjen. Du er engasjert og er tillitsskapende. Du har gode lederegenskaper og evner å inspirere oppdragsgivere, samarbeidspartnere og kollegaer på tvers av avdelingene i Rambøll. Vi søker deg som er sulten på nye utfordringer og hvor din innovative teft er avgjørende. Du er beslutningsdyktig og nytenkende.

Rambøll tilbyr:

Vi tilbyr et inkluderende arbeidsmiljø med stort rom for personlig og faglig utvikling gjennom varierte arbeidsoppgaver med kollegaer i et stort nettverk innen Rambølls organisasjon. Rambøll har gode personalordninger som blant annet innebærer muligheter for faglig påfyll og utvikling gjennom eget kursopplegg.

Rambøll Arendal er et flerfaglig kontor med 25 medarbeidere innen arkitektur, arealplan, byggeteknikk, brann og prosjektadministrasjon. Vi sitter sentralt på kunnskapshavna i et kreativt miljø, med flotte nye lokaler og med fantastisk utsikt ut over sjøen. Vi har et uhøytidelig arbeidsmiljø med fokus på trivsel og fleksibilitet og vektlegger engasjement og frihet under ansvar. Hos oss får brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og bedre livskvalitet for menneskene som bor der.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson: Avdelingsleder Alexander Kristensen, tlf: +47 90072505, e-post: alexander.kristensen@ramboll.no

Vis flere stillinger: