Prosjektsjef

Miliarium Bolig driver eiendomsutvikling med hovedfokus på bolig. Vi skaper verdier gjennom tomtekjøp og tilrettelegging, reguleringsprosesser og utbygging. Vi tar ansvar for finansiering, forvaltning, prosjektledelse, konseptutvikling og salg/markedsføring. Vi tilbyr også verdiøkende drifts- og servicetjenester til beboere i utvalgte prosjekter.

Prosjektene våre er av variert størrelse og innhold. Våre geografiske fokusområder er Stor-Oslo (inkl. utvalgte byer på Østlandet), Bodø, Tromsø og Bergen. Her gjennomfører vi prosjekter i egenregi og i samarbeid med kompetente partnere. Se www.miliarium.no

Miliarium Bolig er en del av Adolfsen Group www.adolfsen.com

FirmaMiliarium Bolig
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vil du være med oss på reisen til å bli en av Norges dyktigste og mest kundeorienterte boligutviklere? I så fall anbefaler vi at du leser videre. Vi har store ambisjoner for fremtiden og vil gjerne realisere dem med deg!

Miliarium Bolig har i løpet av ca. 4 år opparbeidet en tomtebank på ca. 1.300 boliger, som spenner fra tomter under regulering til prosjekter under utførelse. Flere av prosjektene våre er «høyprofil-prosjekter». I tillegg til boliger, inkluderer våre prosjekter også næringsarealer, barnehager, betydelig infrastruktur, m.m.. Vi har ekspansive eiere og planlegger for ytterligere vekst i årene fremover.

Vi leter nå etter en ny Prosjektsjef. Hos oss vil du få du totalansvar for svært spennende prosjekter. Du vil involveres i alle faser fra tomtekjøp til innflytningsklare boliger. Sammen med kompetente kollegaer, dyktige rådgivere og anerkjente arkitekter vil du bidra til god og bærekraftig steds- og byutvikling.

Vi ser etter deg som er (sivil)ingeniør, (sivil)arkitekt, eiendomsutvikler og / eller har annen relevant utdannelse og som har erfaring med utvikling og bygging av boliger. Vi ser etter deg som bl.a. er ansvarsfull, pålitelig, grundig, samt kunde- og markedsorientert.

Ta kontakt med vår rådgiver i Assessit for mer informasjon og en uforpliktende samtale. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Tove Gartland, mob: 958 99 755, tga@assessit.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: